Ljubi, ljubi, samo ljubi ne gubi vreme kad se setiš mene. Ljubi, ljubi, samo ljubi, kad stanu laži i zivot če da krene.
Убаво Муце... Не знам што да ти кажам освен дека сум среќна сум си цела глава повисок од мене, истовремено сум по малку љубоморна што имаш мнооогу посекси газ од мојот Другото на само ќе ти го кажам, и онака нема да прочиташ ако го пишам тука
Мразам што ми влијаеш на расположение, за никој до сега не ми било вака и се чувствувам беспомошно. Иако глумам ладнокрвна ме допираш многу многу.
Не, не сум ти лута. Не сум жена што држи лутина во себе, всуштност да не се залажуваме не сум жена имуна на тебе. Ех синоок мој каква ли само убавина видов во тебе. Твоите маани ги сакав, грешките ги оправдував себе си се залажував...Не верував дека човек може да се умори од љубов.. Ама вистина било дека еден кога сака малку е.....неможам веке да се борам напразно... Извиини ама овој пат јас си заминувам....
Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji jos ti bolje stoje poljupci moji Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek smij' se samo, dusu mi grij' zauvijek i krivi su mi svi i krivo mi je sve kad sam bez tebe
Само ти знаеше најубаво да ме смириш кога бев нерасположена........ А сега друга смируваш.... Тоа е она што боли највеке за жал...
Чим има потреба да те смирува - не ти треба!!! Заслужуваш некој со кого ќе бидеш смирена и насмеана постојано!!
Утринското кафе ми беше ладно. Но,твоето срце е поладно. Не знам што правиш,што си вака ладен. Зима е ?
Не би му кажала ништо, само ова... Spoiler https://media.tenor.co/images/f5b905cfbb9e321f542441b99766cb85/tenor.gif
Noć je počela bez plana na pola flaše završena sa mnom ljudi puni mana ti si tako savršena Samo da mi otvoriš ta vrata u grudima zaključana na pola daha sam od straha do ludila.
И по толку време, се` уште пеперутките во стомак не ми даваат мир пред да те видам и кога сме заедно. Секоја минута со тебе мене ми е празник. Ти си моето чудо. Чудо што ме спаси кога ми беше најпотребно. Не можам да ги опишам чувствата што ми го обземаат срцево. Ти и јас на нашето место. Време за нас, и никој и ништо друго не ни е потребно. Само со тебе ми е толку убаво, и безгрижно и немирно во исто време. Нема посини очи од твоите, таков глас што во мене одекнува како песна, раце што ми го подаруваат целиот свет. Луда сум, да, луда по тебе, и не барам лек.