Само ти можеш да ме изнервираш за глупости.. И да ме насмееш кога плакам.. те сакам најмногу Pig4e мое
Кога сум со тебе сум сосема поинаква весела и позитивна личност. Чуствувам дека можам сите препреки да ги поминам без проблем. Како го правиш тоа незнам, имаш некоја посебна моќ.
Твоето присуство во мојот живот ми врати очигледна свежина на лице и душа. По спокојна и не знам дали некогаш сум била. Ако те чекав толку, имаше и зошто. Конечно сум горда девојка на едно прекрасно суштество. Те обожавам!
Чудно е како свесно дозволував да ме лажеш само за да не те изгубам, а за да биде поголема иронијата на крајот јас те оставив тебе.Ех синоок мој каква ли само љубов пропушти ке сватиш ли некогаш....
...све што једном проџе као по казни увек врача се... И подобро го знаеш ова од мене. И затоа бар не плукај во стариот бунар дури го копаш новиот. Ќе ожендниш во меѓувреме, а ќе нема од кај да се напиеш вода. ...И те сакам...малку повеќе од вчера, а помалку од утре...
Willst du mich verarschen ?* Извинете за латиницава,ама ме изнервира...Може ли еднаш бар да излезе како што планирам?
Те чекам,со душа те чекам да дојдеш Песнава сама по себе своја приказна,како и секоја друга Љубов,радост,среќа ... се си ми!
Две точки на лист хартија, една до друга, на прв поглед исти, ама ако им се доближеш раслични, сосема различни... Тоа сме ние! Навидум идентични, не речи исти, а изворот, ете моливот кој на напишал еееееее ете тој пустиот различен... Фала ти... бескрајно многу фала ти што го виде тоа пред мене!
Ахххх баш кога најмалку очекував... Ја играш мојата игра,а тоа ми се допаѓа Сега барем знам дека знаеш... Каков провокатор си значи Despacitoooo...
Сеуште си тука, во крв си ми. Глумам дека ми поминало, под површината се ми е модро. Секој божји ден,никој не прашувам, живеам како знам.