плавоокце, што ли поглед и фрли на нашава дама!? Бегај, бегај во заборав вечен. Таа за брзо нема да е веќе сама. А ти биди само далеку и среќен! Со душа чекам ден Да читам од дама нов рефрен За љубов нова чиста Ко со плавоокце ни малку иста!!
Не мoжaм дa те тaгнaм, пa ќе те цитирaм. Еднoстaвнo, a тoлку убaвo. Брaвo. И јaс сaкaм еднa песничкa, билo кaквa.
До љубената на @Mr. Right Апсолутно, тотално е mrs.wrong Ноќи не спие, на фемина се крие. Но љубовта е адреналин чуден мистер е и ноќва буден. Копнее по неа пак а од неа јасен знак - штама, одговор нема. Мистер сакаш погрешна жена! Феминки те демнат, а слепата љубов те кочи Главата горе и широко отвори очи!
не се замарам да знајш оти таму негде некој стварно чека шанса од мене "Yo no estoy pensando en lo que estas haciendo.."
Незаинтересираност левел : случајно виде кого сум пребарувала на интернет и само си продолжи како ништо да не си видел. Што ти значи таа рамнодушност? Мене не ми се допаѓа,само да знаеш. Затоа и други работи ми го одземаат вниманието..Само до кога вака,не знам.
Со посвета кон драгата @H.VAGA Не постои на светот таква вага која ќе даде точна мерка за твојата тага. За скршено срце нема лек, макар отишла во нов, далечен свет. Не, не е времето она што лекува рани. Лекот го носиме во себе сами. Само да дојде вистинскиот час И одново да бидеш дел од некое друго НАС. Даваш, тагуваш и губиш Ризик е тоа кога љубиш. Но верувај, негде те чека вистинска,искрена среќа! Најтешкото велат и не' јача. Дефинитивно за тебе е така. И биди спремна мила Вага фрли заборав на зборот тага. На прагот си на нова иднина љубов вистинска ќе ти биде судбина! За твоето минато само горда биди и немој да жалиш, ќе бидеш наградена, верувај, ќе се фалиш!! Љубов = + ~ + =
Блиску е денот кога ќе те има во темава и ќе пишуваш во стилот *прекрасна вечер * до наредна средба *пеперутки во мене * љубов... Заслуживаш, и така ќе биде!! Да не сум офф Повторно ќе помине ко ништо...
Што би ти кажала? Не верувам дека зборовите ќе го доловат она што го чувствувам. Само би те гушнала и би те држела така долго. Да почувствуваш колку лудо ми чука срцето кога сум до тебе
Ми недостигаш премногу. Секоја вечер помината без тебе е се потешка потажна и поосамена. Сакам да се будам во твоите прегратки, среќна и спокојна. Со тебе ја најдов среќата, благодарна сум ти за сите насмевки што си ми ги предизвикал на лицето, за сите избришани солзи, за цела подршка што ја добивам од тебе. Едноставно сум ти благодарна што остана покрај мене, и заедно се бориме и искачуваме кон целта.
Доста копаш по стари рани, не ме интересираш повеќе! Ти давав љубов и повеќе од што требаше, а ти ја земаше здраво за готово. Е сега, не ти е сеисто кога гледаш со какво внимание ме опсипува тој? Како што ти кажав, животот тече и не можеме цело време да тапкаме во место. Пресреќна сум, па ако некогаш сум ти значела како што велиш, те молам биди среќен и ти за мене. Ти давав ништо освен чиста љубов, па кога веќе ти беше премногу да ми ја возвратиш, не противи се кога гледаш дека некој друг ми ја дава сега. Престани да бидеш себичен. Расчисти со самиот себе, сфати што сакаш всушност во животот, а потоа go for it. Биди добар и среќен.
Секогаш кога ќе сакам да те отерам у три лепе, секогаш се случва нешто за да не го напрам то и среќна сум ко ќе не е така, и дека се што правиш, правиш со причина. Сега сум сигурна дека ме сакаш, а и самиот знајш дека јас те сакам дупло. Мислам дека сега коцките ќе се наместат, и КОНЕЧНО ќе бидиме среќни. Иди побрзо да те изгушкам, да те изгњавам, и да не те пуштам нигде да одиш. Те сакам