Епа стварно си мме....за никаде!Годинава јас ќе ти ги пишувам новогодишните желби!!!Така да знаеш!!!!!!! Додека немаш повод за песната што оди вака:повторно вљубенааааааааааа,цела јас трепераааааааам,будна јас сонувааааам,сакам светот да го прегрнаааааааааааам!!!,да не сум те видела тука!
Ако имаш нешто недоречено, нешто што те притиска и пече! Закопај го во длабоката тишина, тишината сама ќе го рече!!!
Ми недостигаш бе, ужасно ми недостигаш Ама те заменувам со сникерс, сок од ананас и крема против целулит
псссс па како можиш да сватиш што сакам да кажам бе со твојот 28 годишен бавно задоцнето развиен мозок торпек еден и немој ни да се трудиш да ме сватиш нема ништо тоа да промени врвиси по твојот пат јас по мојот
1. Капка е доволна да ми прелие сВе и да те отпишам! 2. Зашто бе слушнав вакви муабети дека си татино синче баш сега кога ми стана симпатија? 3. Ми текна на тебе и ме фати носталгија, но и бес .... ... ... 4. Ако те смувам, незнам кој повеќе ќе се смее дали ние или тие околу нас...фатален потег би бил тоа Ете така на сите овие 4 мангупи имам што да им кажам....фЛаеришта Скопски (повеќето аеродромски)
малкуцка да те заплаши човек одма менуваш тактика ... Не не не. Стварно си забеган. Ама вака вече може да течат работите Па не за џабе те сакам највеќе од се на светов иако понекогаш тешко искажувам дека сакам да ме гушнеш во истиот момент кога за нешто збеснувам па доведувам до кавги ама врти сучи се поминува Знаеш дека те сакам. Ама за казна уште ден два нема во живо да ги слушнеш тие зборови Освен ако не бидеш многу добар и воспитан дечко па да ти ја скратам казната Ма се шалам. Те сакам идиоте.
Neka Bog ti oprosti za sve moje nemire, toliko truda uzalud, ni hvala od tebe! Trebam vremena da zaboravim, da novu ljubav sebi dozvolim.. Sada odlazim daleko od svih, gde me tuge nece pronaci...
Хахахаха ти на мене најде дете да ме викаш, затоа што сум играла Супер Марио....а ти бе уште на флипери што идеш и дремеш таму со децана, играш Краш на плејстејшан и тек сега ја откри Treasure Isle откако сите ја изнаигравме