Полека полека се издаваш. Јас знам, дека мислиш на мене, дека сакаш пак да ме видиш, си ми го купил омиленото чоколадо и сакаш да дојдиш да ми го донесиш, толку пат да поминуваш за да ми го дадеш чоколадото ? Три месеци не ти давам мир, не сакаш да ти падни егото, се правиш тактички, ама јас знам и пак ќе речиш, а има нешто шо не знам Чекај чекај да видиш, не знаеш шо се можи да те чека Ќе речиш пак сум била посебна, поинаква и да сум поинаква, знаеше не сум од тие шо си навикнат.
Се што беше потребно ние имавме, полни срце како полни револвери, барам искра во твоите мртви очи. Се што љубев исчезна, презрено од времето. Зар ќе кажеш дека живеев само во твоите мисли? Ти ќе продолжиш да ме гледаш.
хеј,ју ми се мешаш во последно време,со пар други луѓе.некогаш како да сте еден човек.не можам да ве разграничам.зошто ли не те сонувам?
Јас знам како до тебе, ама не знам дали сакам Тапа ми е сеа да ти пуштам рикуест и слично на фејс, ке си се шмекаме така уште малце ако не, па ако ни е судено ке ми пуштиш ти рикуест на фејс и после ке си пишуваме и после ке идеме на кафе и после на пак уште едно кафе и после така натаму....
Се стaписaв, не си бил ти, aми друг чoвек. Тoј oд, тaa oблекa Никoгaш ли немa дa се видиме, егoтo ти е гoлемo, жaлaм a јaс сo нaдеж кo небесен свoд зa дa сме зaеднo пaк. Ах . Ти штo ми зaби нoж в грб, кaкo тебе дa те пребoлaм, кaкo се гушaм .
Оди гони се у пичку матер! Ова ти беше крајно, ма да потсвесно очекував вака да ми направиш, по втор пат! Е пробај пак побарај ме. Ова не ти го заборавам. Знаеш дека сум слаба на тебе и си дозволуваш вака да ми правиш. Срам да ти е!
И вечерва фалиш многу многуу...уште 1 месец едвај чекам повторно да се видиме,да те гушнам....многу ми недостигаш љубов мојаа
Ги мразам тие две слики од тебе и неа,но сепак секој ден ги гледам.Знаеш зошто?Таа насмевка ја имаш само со неа,твојата единствена љубов,твојата сакана...Смеј се секогаш така,ја сакаш знам
Колку позабранета ни е љубовта толку сме посреќни заедно. Колку сме поосудени толку сме понасмеани. И не, не можеш да глумиш љубов. Не можеш да глумиш вртење во 3 по полноќ на моја страна и силно гушкање. Не можеш да глумиш мирно заспивање испреплетени. Не можеш да го изглумиш она "спиј овде вечерва, сакам да се разбудам до тебе". Не можеш сосила да ги натераш очите да ти блескаат.
Карма е кучка.Спушти се на земја,егото нема да го гушнеш кога си осамен.И знам дека секој по своја страна,никој по никого нема да пати од нас двајца оти никој за никого не се бореше.Лош почеток ,лош крај.Дај Боже душава да ми ја запознаеше вистински ,ке ти бев сопатничка за цел живот.Сега објавувај слики како демек ти си волкот сам,ама на вистинскиот пат.Јас ке ти бев месечина...
Се додека на најмалата помисла на тебе горчина ми ја бои душава, болка го зафаќа секое делче од телово, паника ми ги грчи мислите и срцево како во кутија пулс со ехо дава... безбедна сум, безбеден си............