Зошто купи и посеа јаготки во саксии долж терасата, само затоа што јас сум рекла дека сакам јаготки. Зошто првите две црвени јаготки, ги замрзна и ги чуваш за мене. Кој го праи тоа?! Којзнае што ќе биде од нив до Август, ама ти сеуште ќе си неодоливо прекрасен во секоја смисла. Затоа те сакам.
Денеска повторно случајно се шокира кога ме виде на улица истиот израз како пред некој ден...Не те следам бев само во близина на твоето училиште..Всушност го чекам денот кога ке се сретнеме во тој школски двор,што ке правиш,ке бегаш тогаш?
Ти веќе си изгубил чувство за се, а пред се за човечност! Немаш ниту малку памет во главата што зборуваш и што правиш, а и што друго може да се очекува од тебе кога 1000000 пати докажа дека си ѓубре од човек.
Слатка сум ти кога се лутам? Језда слатко е ова што го кажа ама знаеш дека бев во право со муабетот. Не знам зошто вие машките очекувате дека ние женските си седиме по дома и чекаме спремни да ни пишете или да се јавите и одма да можеме да се видиме? Извини ко божем неаме ние планови. Кај ме дрма пмс, не знаеш какви муабети те очекуваат Ама знам дека ме трпиш пошо сум слатка
Dosao je kraj ljubavi mojoj od sutra cu biti sama ali ti ces dragi u mislima mojim sa mnom biti svaki dan Sutra nek dodje kraj nasoj ljubavi sto bese zla ali veceras jos budi moj....
Сакам да имам муабет со тебе, и да ти кажам од каде се знаеме и да те потсетам на случката. И сакам да те зпознам поубаво. Ама знаеш, не се надевам многу. Надежите ме заморуваат. Треба ли прва да ти пристапам? Не знам.
Ти реков дека ќе ти фалам... Среќа одличен глумец си па ке се снајдеш ти некако... Жал ми е за тоа што можеше да биде, а нема...
И ти реков: „Кажи ми искрено, што мислиш, би ти паднала и јас тебе повторно в раце?“ И рече да... и ја потцени секоја моја ноќ во солзи мината, и ја потцени самотијата во која најтешкото го поминав, и го потцени тумурот кој ликот ми го смени, и ги потцени сите утра во кои се уште се плашам да се погледнам во огледало, и ги потцени миговите во кои молев да си тука, и ги потцени брчките кои ми се направија, и го потцени телото кое згрчено од болки почна да исчезнува, и го потцени секој мој сон да бидам сакана, и ја потцени секоја моја надеж за утре, и ја потцени таа крвава борба баш за тоа утре, и го потцени секој оттурнување што ми го даде додека раце ти пуштав, и го потцени секој допир со кој милуваше друга , додека утробата мене ми се сушеше, и го потцени секој збор, секое бегање кое го преживеав, и го потцени попувањето што го слушав, во кое заборавив да бидам сакана, да бидам посакувана, да бидам јака и најака за љубовта, и го потцени се она што ме болеше, се она за кое плачев по тебе, и го потцени она исмевање кое ми го даваше мене, на оваа будалата што се води по емоциите, и го потцени секој телефонски повик кој не го добив, и ги потцени момнтите кога сама плачев на метар од тебе, и ја потцени крвта која ја дадов за туѓ тумур, и онаа која ја повратив за својот ги потцени со едно ДА, ете како да се забораваат, како да се ништо... ги потцени и помисли дека будалата пак ќе појде по тебе..............................................
Кај си бе?Пишувај ми почесто, ми годи и од тебе никогаш доста. Дали јас правам грешка и не се почитувам себе си или просто таков е светот? Како и да е, ти си ми зараза, не можам да се откажам од тебе. Сеуште.
Те сакам премногу, затоа често поминувам кај твојата куќа! А ти, дали ти недостигаат тебе тие наши 2 години поминати заедно, ме сакаш ли ти мене сеуште? Ајде веќе престани да се правиш мангуп ,биди вистински дечко и дојди веќе кај мене! <3