Abe samo ti mozes vo isto vreme i da me nerviras i da si mi ubav najubav da se topam koga te gledam i pak da me nerviras i se taka vo krug e ne si normalen ili jas ne sum normalna ne znam poise koe kako e
Zazborena so tebe go ispustiv bosot u igrata a cekam od 20h da ne go ispustam Ama ako...toa sto zboram i te slusam tebe ne bi go menuvala so nisto na svet A pak da si do mene...
Еј, ноќва молчам а во себе носам бура. И пред сите се колнам дека не те сакам, дека не ми требаш, дека не тагувам, во се и се што имам, пред сите се колнам. Но, пред Бога не смеам ..
Mи должиш една последна порака.... Толку ми должиш за целиот мој труд да ре разберам и сакам...Должник си ми засекогаш...
Забележи ме, ми светат очиве кога те гледам. А и машала ме палиш ххххх Штета помал си 2 години. Но...
Само јас знам како ми е кога ни се случува ова. Не е прв пат, најверојатно ни последен. Срцево ми се кине кога заспивам без да ми кажеш убаво да спијам. Срцево ми се крши кога слушам од тебе тешки, претешки зборови.. Срцево ми се распарчува додека те чекам да ми се јавиш..молејќи се да се случи тоа, да имаме само уште една шанса за нас. И знам дека и јас сум виновна што се лигавам и што се муртам за ништо и знам дека мора да се сменам под итно. Ама ова не е решение. Те сакам многу, две години не се малку. Не сакам да сум без тебе, не можам... Сакам само да заспијам и кога ќе станам да ми се јавиш и се да биде повторно супер.. Само тоа го сакам.. И се прашувам како може ти толку мирно да си одиш по кафиња, да си се смешкаш и да си спиеш мирно.. без да помислиш барем еднаш на мене. Каква љубов е таа? Во ваквите моменти душава ме боли.. ама мора да издржам.. за еден ден што поскоро, повторно да бидеме среќни, да бидам горда што сум издржала.. Во ваквите моменти, наместо да се потсетувам на нашите караници, сакам да прочитам нешто добро од тебе, некоја постара порака што ќе ме потсети колку ме сакаш. Ништо друго не ми треба освен да сум среќна со тебе, само тоа го барам.
Како секогаш ти успева да ме расположиш и да ми дадеш надеж дека се ќе биде добро?! Би сакала и јас да ја имам таа твоја магична способност.
Само јас си знам колку сакам да ни успее...Ама се плашам дека нема..Претчувствата не ме лажат никогаш...
Ова што се случува е надвор од сите правила на универзумот. Како се објаснува ова? м? ..најдлабокото искуство и конекција досега на спиритуална основа. Ми го експлодира цел свет! ..ги помести границите на се што мислев дека постои и не постои. Кој би не разбрал освен самите ние?