Ми ги врати пеперутките во стомакот...не ми се верува, се осеќам како некоја тинејџерка, која не знае името да си го каже кога ќе те види А тек те знам неколку дена, кај ќе ми биде крајот мене после извесно време? А?
Aбе доста ме боцка на фб ии ставаш лајкови па нека ти се згреши да пишеш еднаш. Ме знаеш какво сум цела инат знаеш дека јас нема да ти пишам прва, зашто ти беше тој лутиот а не јас. ТЕ САКАМ срцко
da sam fudbalski klub bila bi skuplja od Reala, da sam auto bila bi bolja od Galjarda,da sam zemlja bila bi vrela ko Panama...
Ако уште еднаш ми се издереш така квалитетно за нешто за кое не сум ти јас крива, да Бог да жмигавците од колата да ти прегорат! Сељак еден!
Би го позз со песнава ....иако не си мој....бар имам некои спомени со тебе http://www.youtube.com/watch?v=3_LWpIkF ... re=related
Ти си едно Ненаспано створење ... Ако те подберам Ама ајде вечер ке те видам па сега ке останам мирна како
Лута сум сама на себе бе,се утепав одејќи на тој твој е*ан профил....да можеше да се гледа на фб кој најмногу ти го гледа профилот јас би била на твоојот провил ПРВА ејјј ПРВА...а ти на мојот не би бил ниту ПОСЛЕДЕН...мрш
1. Ќе молчам на слушалка, затоа што не сакам да ти плачам преку неа. НЕМА да слушниш од мене дека ми е тешко. Прави што сакаш, имај и 20 во исто време, но не и мене заедно со нив. Слободно можиш да ме оставиш ако се чувствуваш врзан или ко во кафез и такви сра*а! Да ценам дека сакаш да си со мене цел живот, ама можело некогаш да се случи и неверство демек машко си и ти се простува?!?! Па брааат..таков можам ОДМА да си најдам. Кој не би се согласил да биде со мене и се да му биди угодено + да можи со која сака друга понеееееееекогаш така малку да подзамини. 2. Смачено ми е стварно од твојата несериозност и незаинтересираност за ништо. Нема цел живот татко ти да ти праќа пари за да преживееш! Ма баш ме брига ееееее њкгхехњрхјјксдг
Ја без тебе као мистер бин без меде Те сакам Те сакам те сакам Со целото мое битие со целото мое срце со целото тело и душа Те сакааааааааааааааааааааам !
I wish I had never known you. I was happy before even when you were not there yet. Unlike now, you make me suffer, I know that you didn't mean to have known me. Me too, I wasn't planning on loving you. Уште повеќе ставаш прашалници во мојата галава...Те сакам а не знам дали некогаш ќе те имам онака како штојас сакам, нашево трае предолго.......неможе така!