Идиот# кретен#со еден дел од те сакама со другиот дел те мразамкруната ми падна од главата ради тебе, ми ја сруши гордоста.
Ти не знаеш што е љубов и затоа не заслужуваш да бидеш сакан...не сакам да те видам никогаш повеќе идиот еден, кретен....остани си со таа мршничка што нема некој што не ја поминал, нека ти се смеат ситеподобра не заслужуваш.
Кога и да отворам уста, ми доаѓа да врескам колку те сакам. Ко некоја тинејџерка во занес сум. Своја сум, твоја сум. Без потреба од глуми и игри, препуштени еден на друг. Вечно да ни биде вака! Те обожавам
Ми недостасуваш, се повеќе и повеќе.. Со душа го чекам денот кога ќе ги почуствувам твоите топли прегратки, твоите бакнежи...
Средена шминка, средена коса, широка насмевка...а мислите тотален хаос... Блескам однадвор, горам одвнатре... Одкажи се веке,вака тапкаме безсмислено во место....Јас веке ти ја пуштив раката... Одкажи се и ти па да продолжиме секој по својот пат...
Дека те сакам најмногу.. Во овој тежок период мора да издржиме.. Да бидеме посилни.. И да се надеваме дека ова е последна препрека..
Ме привлекуваш. Дали и јас тебе? Штета немаме многу заеднички рааботи а и карактерот не сум сигурна дека ти е добар. мм да и помал си од мене, за жал. Ама желбата е поголема од ,,недостатоците,,
Ти кажувам безброј пати на ден дека ми недостигаш, сакам сега да сум во твоите прегратки, до тебе и молчењето со тебе ме прави среќна. Живеам со една желба, длабока и долгоочекувана , замислувана милион пати, и режисирана во мојот мозок како ќе биде. Сакам да ни се покопат коцките, сакам да се земеме, со душа чекам ахх ...