Прекрасно беше вчера Те гледав како спиеш, ги гледав сите твои црти на лицето, те гледав како мирно спиеш и знам дека би можела така да те гледам до изутрина. И цела ноќ спиев со твојот мирис што остана на мојата перница.
Ќе ми платиш за сето ова време, биди среќен и пресреќен бидејќи знаеш на дното сум, ама сеуште не сум доволно срамнета со дното за да го имаш ти постиганто врвот. Како и да е , и јас ќе станам, а кога ќе станам ќе наплаќам со камата. Ако си ти будала, не заборавај дека има и побудали. И им благодарам на сите што ми завртија грбот во најтешките моменти, ме направија да бидам похрабра. Еден ден, коцките ќе се спојат. А кој е тој ден?
Човече не е могуќе... WTF???? I like you!!! леле ја у живот се немам зацапано вака у некој како у тебе сега и тоа за толку кратко време... Ама ок, ке чекам на твој чекор ти да се осетиш сигурно Сакам кога ме стимулираш така интелектуално. Дефинитивно ме освои кога сподели книги со мене feeling like
Понекогаш навистина се чудам како со само еден убав збор од тебе заборавам колку суров знаеш да бидеш...
А бе човече, многу те сакам И разбери дека сум во ПМС, жал ми е што толку драмев денеска Ама ај навикнат си на такви испади еднаш месечно.. И многу ми недостигаш.. Сакам да те гледам и гушкам и бакнувам секој ден Чекај го септември да си надокнадиме за сите овие месеци
Кој ке те чека сеа до 10ти јуни? Ај бе порано малце... Него ја пак заебав ке мора да преправам тоа што го кажав од поодамничка...
Ме исполнува тоа кога насабалје пазиш да не ме разбудиш, па ако отворам очи ми велиш да продолжам да спијам, додека ти ме бакнуваш и пробуваш скришум да се искрадеш за да одиш на работа. Не сум знаела дека толку сакаш да ме гледаш додека спијам, се додека не те фатив неколку пати... може цврсто сум спиела пред тоа. Ме покриваш и додека спијам, знаеш колку немирно спијам. Сите овие ситници живот значат. Ниедно богатство не вреди колку една искрена љубов.
Ми падна малце тешко и глупо кога си го видов симпатијата со новата девојка, иако имав два реда муабет со него сврзано... И одма си помислив како ќе ми биде кога ќе те видам тебе еден ден со новата девојка, па потоа жена, со твоите дечиња...Се си мислам дека одново ќе умрам, и ќе сватам дека сево ова време сум била жива, но не сум знаела...
Дојди да видиш како живеам сега... И поздравија ја мојата копија што седи до тебе,што е сега мора сите да имаат плави очи,плава коса?