Оо колку сакам вака кога гледам колку многу се трудиш за нас Знам дека ме сакаш повеќе од се и дека правиш се за мене, бескрајно ти сум благодарна за тоа! Не ми се верува дека ќе се видиме за 7 дена, после толку долго време.. Охх колку ми недостасуваш, ама наредниот петок ќе те имам во прегратки. Нема да те оставам да дишеш Со душа чекам да те видам, срце мое.. Ги бројам и минутите до нашата средба.. Те обожавам !!!!
Bev vozbudena, srekna, zbuneta, tazna, luta, polna so omraza a sega sum prazna. Edinstveno mi e zal sto imav previsoko mislenje za tebe.. Prazna sum, ne custvuvam nisto za nikoj, covekot koj go sakav na poseben nacin pred da se pojavis ti denes se vrati vo mojot zivot. I ne pocustvuvav nisto. Svativ, lugjeto sekogas mi se vrakaat, porano ili podocna, znam deka ima nesto posebno vo mene.
Utre, со кафенцето што ЌЕ го направиш,сакам отворено за се да ми зборуваш. Се да ми кажиш во врска со мене,шт ти лежи на душа. Штета ме кочат многу работи во врска со тебе, но срцево трепери.
Не знаев дека за девојка се откачуваат и пријателите, браво за тебе. Искрено не го очекував ова, ме разочара..... Шта речи повеке
Дете те сонував пред неколку дена, ме изненади во сонот се однесуваше премногу заштитнички кон мене, а во реалноста тоа не го правеше, знаев да ти се налутам за тоа ама така ме научи да бидам самостојна и сега знам самата да се заштитам... . Ми кажаа дека си бил на свадба со новата девојка, а имам интуиција дека и ти наскоро ќе се жениш, иако не ја сакаш. Го видов тоа во твоите очи кога се сретнавме, погледот ти беше разочаран и загрижен, а имаше и некоја жед во твоите очи се интересираше што ми се случува во животот, а јас ја немам истата топлина и сјај во очите како порано. Извини за тоа што ми ги виде солзите во очите кога раскинавме не смеев тоа да си го дозволам, а денес јас повеќе немам солзи кога помислувам на тебе, а знаев дека еден ден дури и солзите за тебе ќе ми фалат. Одлучив и спремна сум да те оставам во минатото.
Многу ми е мило што си разменивме неколку реченици..мирна ми е вечерва,спокојна.. Ме изненади не мислев дека вака ќе помине нашиов разговор,сосема смирено и отворено си кажавме се.. Толку многу ли се сменивме за нецела година? Имаш право тргнавме на различни патишта... Ама мило ми е што ми призна дека и ти мислиш на мене.. Мило ми е и што уште имаш нешто мое на тебе,што го чуваш.. Никогаш не го замислував ова вака.. Ама сега назад во реалноста,доволно беше ова вечерва,пак ќе се блокираме и пак ќе се "заборавиме" забрането ни е пак да се повредуваме,а ако продолжиме со зборење знам што следи.. Успеавме скоро година одвоено,ајде да не го расипуваме тоа.. некогаш може пак ќе размениме по некој збор..
Мразам кога наутро се будам со горчина во грлото Мразам што успеа за миг да ме вратиш на местото кое долго го надраснував Мразам што во секунда ме потсети што се поминав Мразам што ми ги врати сите работи во кои без мака ме увери та невредна сум, та поубави други се од мене, та попаметни многу се, та успех заслужуваат, та лажга желна за внимание сум, та стратег, та простачка, та хистерична, та будала, та со право разболена, та грешница, та жена што никој не би ја сакал, та идиот.............. Ах бе..... таман го надраснав сето тоа...................................... и пак ќе речам зошто, зошто од сите мажи на светот, мораше ти да ме разрушиш....зошто
Подобро овде да пишувам, од што на тебе....ти не ја заслужуваш мојата љубов, и додека пред тебе глумам незаинтересираност во себе горам.... Ама знаеш како велат секое чудо 3дена па така и нашето....
Ahhh znam deka nikogas nema da sakas nisto so mene...kako i do sea so nekjese...ama toa nema da me sopre da rabotam na ostvaruvanje na moite zamisli i sonista...iako toa sto te nemam tebe gi pravi moite sonista da gubat smisla, no moram da se boram, ne za sebe, za tie sto iskreno me sakaat, za taa koja so ke rese so mene da sozdade semejstvo, za moite deca sto sakam da gi imam eden den... Ke te vidam uste ednas-dvapati...i gotovo...potoa nikogas veke nema da se sretneme...mos nekogas slucajno ama malku verojatno...podobro da ne se sluci nikogas...ne sakam da doznaam nisto, ni so koj si zavrsila, ni sto si napravila vo zivotot...nisto...dosta bea emotivni povreduvanja... Ti posakuvam se najdobro ponatamu, imaj prekrasen zivot..toa go zasluzuvas navistina oti imas prekrasna dusa...ti si najprekrasnoto nesto sto sum go videl vo zivotot...
Хеј ју со денови веќе сонувам некои си други луѓе,демек ми се блиски, демек ми се радуваат, демек им се радувам... и се' исто чувство имам дека си ти. Во се' ми се мешаш пошто те заборавив.
И така доминантен и така полн со правила и така самоуверен и така арогантен и така цврст кога донесуваш одлуки и така во заблуда оти тоа не се одлики на маж, душо моја туку на квази маженце накитено со недоверба прошарано со себичност неспособно за нежност скарано со љубовта полно со злоба и надменост...
Уф колку се пронаоѓам во постовите во врска со мојот бивш маж,како на овој начин се обидуваше психички да ме руши.Јас сфатив дека,на таквите идиоти не им се докажува ништо и не се објаснува ништо,туку бегаш,бегаш што подалеку од нив,бидејќи ова има подлабоки психолошки моменти.