О теби много не знам дал си добар или лош (лош лош лош) али кад те пољубим ти би хето још (још још још) Хајде да се мазимо само да се пазимо http://www.youtube.com/watch?v=IvYkn9cnmlI
КАко бе, како, кааааако можеш со тие пуфли да се дружиш?!?!?!? Добро бе, шо ќе праам ја со тебе понатаму? Аааааааа ќе ме бараааш викендов му е чарето...ќе е ставам во ред па макар последно да ми е!
Срце денес направивме 1 година и 11 месеци.Честито нека ни е!!!Нека ни се множат уште илјадници! Само уште да ти текнеше на датумов и се ќе беше во ред!..Ех што сакам да беше барем малку романтичен,па да ми приготвеше некое изненадување и мал подарок...Ама тиии си спротивно од се ова знаеш?-Ама јас пак те сакам најмногу,пак најмногу те мислам,те сонувам,ме нервираш,те нервирам,се инаетиме,многу се караме и на крајот најмногу си се сакаме. Ајде сега јави ми се за да ти се развикам што не се сети на датумов.
Дај дај, ми свои усни, да ги љубам, нај,нај, се до зори злато мое..... Рај рај!...♥ ЕХХ да си МОЈ!!! <3 http://www.youtube.com/watch?v=9bzTon2I ... r_embedded
Зборовите се многу пати излишни. Тоа веќе го научив. Ти ги штедиш на одличен начин, токму онолку колку што ми е потребно. А сепак не ме тераш да ти го свртам грбот, на тебе, на ова. Со тебе и тишината е поубава. И гребнатинките помалку болат. И тоа ми е засега сосем доволно за да се чуствувам убаво. За да се чуствувам посакувана. Полека, постепено ослободуваш се повеќе емоции во мене...а јас сеуште не знам дали да и се оддадам на таа слобода...еден ден и тоа ќе се случи.
Абе ти бе ... Шта би ја без тебе. Ама ти си теле. Имаш среќа добра стопанка ти се погодила их либе дих будало моја. добра ноќ. Лепо спавај мене сањај или ке ти скршам некое ребренце.
...... Ахххх знам,знам дека сум ладна и дека одбегнувам многу нешта.Но верувај еднаш бев повредена и сега некако неможам да верувам дека сепак постои љубов. Извини Ќе се средам,не се секирај. Мислам дека те сакам .................................................
a да се решиш што сакаш? да размислиш сеедно ти е или не? дај одлучи се веке еднаш.. не еднаш викаш како сакаш сеедно ми е ,после се предомислуваш па демек не ти е сеедно.. АМАН !!
Миличко дај откажи ги тие цигарите, ме нервира чадот, цела соба сега ми мириса . И те сакам да знаеш, јави ми се за добра ноќ
јас сакав да ти направам поручек, ти како културно ми го спушти: ами подобро да порачаме! Не мора толку очигледно дека не знам да готвам да се кажува. Сакав со љубов да ти направам нешто макар и лепче да ти намачкам со љубов. И триста рецепти прочитав по темиве за тебе!! Убо!!!! јади си кечапи и мајонези од Каспер! МРШ
Синоќе зарем мораше да ми се умешаш у сонот...цел сон ко јаве да ми беше....Ти одиш јас по тебе, ти спиеш јас покрај тебе гледам место да фатам и тамн убавото да дојде ме разбуди алармот Или да е јаве или ич не ми иди на сон
од кога дозна дека не ми беше најнај здравјето се загрижи а? тоа ми се случувало оти сум се нервирала за факултетот?? не мило ти ме нервираш, не факултетот.. е така да си знаеш сеа знам дека имаш грижа на совеста.. ама ако ти е.. нека те гризе додека не сфатиш дека претеруваш и да престанеш да ме нервираш... оти лошо ке биде
Значи, да ми го направиш тоа што го кажа(без разлика дали се шегуваше или не) можеш комотно да се збогуваш со мене пред да отидеш!!!!!Да заборавиш дека постојам! Се надевам дека имаш малку акал во тиквата и дека размислуваш..... не знам ни како си можел да помислиш, па уште и без мене.Мало морген. Имаш среќа што сум со добрите денес, па не те сфатив здраво за готово! Иако полоши работи сум ти простила, тоа никогаш не би ти го простила.
Да ти кажам мочко еден...нем и вечер у сон да ми доаѓаш...слушна... Ако те нема во ЈАВЕ те нејкам ниту во СОН ....