Ми треба време,простор за себе и за нас...несакам ништо спонтано,набрзина и непланирано. Се си ми и нека трае засекогаш
Со него би одела до крајот на светот,по стрмни угорнини , патишта без патокази,без часовници и компаси . Оти знам дека крајната дестинација ми е во неговото срце Таму ми е топло,убаво и удобно !!!
Престани да се лечиш преку мене..Ке ти дојдам у Грција и ке те давам два дена,ке ме запознаеш многу добро тогаш. П.С новата слика ти е рај
Мил, убав, добар, визионер, полн со разбирање, сопственик на најтоплата прегратка.. Директен, секогаш подготвен да ме насмееш, да ми удоволиш макар на своја штета.. Ете таков си! Што виде во мене? Не сум јас за тебе.. за тебе е онаа другата што е полна со живот, а не жив мртовец како мене.. Ох да знаеш само.. Ќе направам да бидеш среќен...ама не со мене. Ти ветувам
Како можам да помислам да не те изберам тебе?! Секогаш си бил само ти. Никој не ми гушнал душа како тебе.. Со тебе биењето на срцево е секогаш како првиот пат. И секој нареден пат е како будење во поле со зумбули. Сеуште само кон тебе бие. Никој не е како ти... само тебе те сакам.
Јас бев спремна да поминам против сите и се за нас, а ти што направи? Се што ми рекоа дека ќе направиш, направи несакав да им верувам, а требаше. Затоа и заврши
Би и посакал пеколот што не постои да го измислат и да гори у него со нејзината лажна насмевка и финоќа.
Ти требаше да бидеш дел од новиот живот. Је*ем ти матер. Толку те замрзив, од сега само по плавуши и црвенокоси ќе трчам. Од све што ќе ме потсети на тебе ќе бегам како од куга.
Денес ти. Утре јас. Роѓенданци. И камо храброст на "сите желби реалност" да се одговори со "оствари ми се"?! И камо среќа да ми дојдеш утре непоканет?! И камо среќа петок да заминеме далеку од сите како што планиравме?! И камо разум да не мислам негатовно зашто на крај се ќе се оствари?! Доста е...врати се дома.