во новата година без тебе главата горе јас сум јас како и секогаш па ќе видиме како ќе се држиш ти ....
Знам дека ме сакаш И немој ни да си помислиш да го направиш тоа што го рече (во афектна состојба) Оти не знаеш како ќе ти вратам
Ти ме поддржуваш, ми помагаш, ме сакаш, едноставно ме дефинираш како личност. Секогаш се трудев да бидам стабилна, ама од тебе зависам и тоа е, се стори. Многу си ми мил.
Ти си првиот дечко со кој ќе ја дочекам Новата година во оваа 25-годишна кариера на постоење. Сега кога ќе се сетам како страшно сум рикала во текот на изминатите години зошто сум секогаш сингл за Нова година, ми паѓа дури патетично смешно. Зашто подобар и повистинит избор од тебе, секако не постои. За мене. Ќе те бакнувам, мазам и галам до онесвестување.
http://www.youtube.com/watch?v=YhkXoWvp1CU suza nisi vrijedan Jer ti, ti si meni nesto poput korijena, neka stara navika
Мечее едно глупаво Оти не сфатиш веќе еднаш дека ме нервираш со глупостите??? Ама па неможам да ти се лутамм
Tи благодарам за се'! За секој изминат ден со тебе што ми го правеше поубав и поубав.. Сета љубов која ми ја подари оваа година ме направи да се почувствувам најсреќна на свет.Само ти срце знаеш како да ме развеселиш,знаеш да ме налутиш,но најмногу од се знаеш да ме чуваш и сакаш! Но знаеш да ме подискараш и кога грешам.Со тебе кога сум се чувствувам како малечко детенце кое е желно само за љубов,љубов,љубов.. Да,заедно ќе ја славиме и оваа Нова Година.Втора ќе ни биде.Мил мој ти посакувам уште многу вакви новогодишни вечери да славиш заедно со мене и оваа година што доаѓа да ни биде убава ко оваа што измина,да се сакаме,почитуваме и милуваме.А наредните НГ да ги славиме со дипломи,вработувања и 1,2,3,4 мали бебуши. Те сака твоето прасенце
Кај си уште?? 100 саати те нема да се јавиш.. Арно ми викаше татко ми да си продолжам да тренирам карате...