Не сум свесна ниту самата зошто, но ме радува фактот дека изминативе години си бил среќен, сакан и опкружен со добри луѓе.
Ми недостасуваш,знам и јас на тебе. Не делат километрите,за подобра иднина. Како секогаш викаш ти "ќе издржиме" ова е за наше добро. Но,сепак не можам да простам некои работи .. Иако не ме изневери физички сепак се чувстувам изневерено ..... damn
Те обожавам! Ти благодарам што ја исполнуваш секоја моја желба и што уживаш заедно да фантазираме за нашата подобра иднина... <3 Те љубам!
Следна сообраќајка со тебе ќе ми биде,како тргнало..Може ли еднаш да излезам да не се разминеме и да не мора некој од нас да кочи?
Сите што ми рекоа дека ме сакаат и ќе бидат тука за мене секогаш,си заминаа од мене,и знаеш што,ги пуштив,сеедно ми беше. Но,ти,ти никогаш не ми кажа дека ме сакаш,а не можам да те пуштам никако. Кого лажам?- Себе... Ти одамна замина,ама ова лудо срце никако да те исфрли од себе целосно,а не заслужуваш искрено ,некоја толку години да те сака како мене.... Но и ти еднаш ми рече дека ќе бидиш тука за мене,без оглед на се да те барам во било кое време. Ама не се осмелив да те побарам,да требаше да те барам немаше да заминеш од мене без збор,сигурно ти било сеедно.
Ќе ти бидам благодарна еден ден што ме научи да бидам олку ладна и бесчувствителна А ти ќе се разочараш кога ќе видиш дека никоја нема да те сака колку јас што те сакам и дека никоја нема ни половина да прави за тебе од она што јас го правев
Велат ако некој вистински го сакаш ќе сакаш да биде среќен, било каде и со било кој. Јас не би можела да поднесам да те видам со друга, било на слика пошто си далеку од мене, или уште полошо, во живо. Срцево ќе ми застане. Дали тоа значи дека не те сакам? Не, ова ако не е љубов, тогаш не знам љубов што е...
Многу си се учудив сама на себе кога добив коментари од типот дека сум заљубена во тебе... Зар сеуште јас тебе пак те сакам, и пак тебе ќе те барам? Не не ова не е можно само си драматизираат луѓето, да! Или очите можеби ми светнуваат кога те споменувам Можеби не сум ни свесна но е жива вистина иако во врска сум... Уфф почнав да се препотувам ова ако е реалност почнува да станува страшно, бидејќи ми оставаш страшно добар впечаток кога ти сум само јас во центар на внимание бев разгалена покрај тебе Незнам што ќе беше ова и милион врски да пребродам тебе никогаш.. Фалиш...
Одамна не си ми ништо, не те гледам, не те слушам, не знам ништо за тебе. А сепак малку водка и некој стих ќе ме потсетат на "нас". Не знам зошто... Фалиш понекогаш да загризеш, но премногу си ниско паднат за воопшто да се видиме. Штета...
Ke te boli koga ke vidis kolku znam da bidam srekna i bez tebe...Znam deka ke mi treba premnogu vreme da te zaboravam, ama ako..Eden den ke vidis kolku sum srekna i ke se potsetis deka nekogas takva sum bila samo pokraj tebe, ama togas nekoj drug ke me smee i ke me pravi srekna
Не можам да те дочекам. Да се натегаме кој да стане да изгасне светло. Да се излежаваме без план, а да е истовремено најпрекрасно на свет. Да те будам доцна во ноќта за да шетаме покрај море додека островот спие, а ти без збор ќе станеш и ќе ми удоволуваш каприци. Да се караме која ѕвезда е поубава на небото додека се натегаме чив ред дошол да гледа низ телескопот. Па да се смееме со саати колку сме шашави. Не можам да дочекам да ти ја чешкам косата додека ти уморен заспиваш на перница. Па да ме голоткаш, а јас да се кикотам од душа. Па да се припијам во тебе и да те бацувам се додека заспиеш, а потоа да те набљудувам додека сонуваш. Па да се натегаме околу чаршафот што јас сум го замотала цел околу мене. Па конечно да се гушнеме и да потонеме во сон. Ми фалиш да ми го обоиш секојдневиево. Да ме љубиш како што само ти знаеш. Да се сакаме. Да ни биде убаво.