Па би и кажал да слези да ме посети, да ми дојди на сон или во текот на денот за да ме погали и гушни. Премногу ми фалиш мн сум осамен, душата ми се крши по тебе Ајде дојди ангелче мое дојди и составија таа сложувалка и види јасно само колку плачам по тебе. Ама ајде најмила моја дојди си во моите прегратки да биде се исто како и порано пред мн години назад. Ова најискрено ке ти го кажам Ангелче мое ! Многу пати сум размислувал и силно посакувам да заспиам баре еден месец во кома, баре така велат дека со тие што си најмногу интимно и душевно поврзан ке можиш пак да бидиш заедно. Но како и да е повторно ке бидеме само јас и ти заедно на еден друг свет во едно друго време само јас и ти без никакви пречки. Те сакам сеуште најмила моја, многу недостасуваш
Де бе само ми се лутиш па ти... намали со тоа лутината не си дете и порасни веќе еднаш.Јас...јас знам дека можам да бидам и не фер и малце себична ама извини ненамерно,исцрпена ми е енергијата и неможам да бидам свежа како што бев некогаш.
Зарем она твоето "Чекам те да си дојдеш, сакам да те видам" прерасна во "Ќе си легнувам изморен сам"? Полека но сигурно ме губиш.
Како ме прочитаа... Се надевам дека имаш теми за зборување бидејќи кога ке излеземе ако не ми зборуваш многу ке видиш каков психопат сум. Едвај чекам да се запознаеме во живо.А и да знаеш се тресам цел ден сигурно ке направам некоја глупост вечер.А најголем проблем ми е висината,не сакам да бидам џуџее спрема тебе Иии абе многу проблеми имам
Верував во глупости, а ти си најголемата глупост.Ова беше последно разочарување.Се исклучувам од овој свет и ке се посветам на МОИТЕ ПОТРЕБИ.А ти немој да мислиш дека ми треба љубов,внимание и дечко во животот.Не ми се верува какво разгалено педерче испадна.Спушти се на земја,не си единствен П.С уште верувам во вистинска љубов,ке дојде и кај мене еден ден
Спротивно на љубовта не е омразата, туку рамнодушноста. А те мразам до степен што ми се гади од тебе. Тоа значи дека ме болиш, а штом ме болиш те сакам се уште како луда? А зошто, заслужуваш? Не, барем не сега. Се дрзна да ме гушнеш, стварно? Мислеше ќе застанам и ќе ти правам муабет...која будала си и ти. Го доби баш тоа што го заслужуваш. Ладен поглед и игнорирање. Ништо. И да, зошто си замина откако ме виде? Ти падна срам или брзаше да легнеш со неа во кревет?
Светла точка во се, во сите мрачни сеништа, во сите мрачни ѕида. Светла точка. Излез од мракот. Ти благодарам за сето светло време.
Страв ми е од тоа што носи утре... Страв ми е од иднина.. Страв ми е дека покрај партнер до мене, сама ќе бидам.. Дај ми надеж...
Во моментов ја слушам нашата омилена песна... ах кои убави спомени ми се враќаат во глава од првата најубава ноќ помината со тебе...верувам ќе има уште многу убави ноќи поминати покрај тебе, ќе те гушкаам и бакнувам цел живот. Ти си најубаво нешто што ми се случило во мојот живот. Пред да те сретнам мислев ваква љубов постои само во фантазиите и во книгите но не било така постоела и во реален свет и тоа ми се случува мене. Ти благодарам за најубавите мигови на радост, среќа, љубов и насмевки нека траат и нека има уште многу убави денови и ноќи.