Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Јас незнам за кај сум со проливов, ама најверојатно утре нема да си ја добиеш премијата за да не настанат непосакувани работи :rofl:

На kate21 и Fearless им се допаѓа ова.
  2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Се`, се` ама не зошто баш по неа се затрча! :fubar: :D

3. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Женче како мене не наоѓаш :!:
    Ти си мојот мажјак :$ :* :$

4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.526
    Допаѓања:
    92.229
    Ми го направи овој предновогодишен ден прекрасен. Ме изненади со твојата романтика.
    Ова ќе ни биде трета Нова година што ќе ја чекаме заедно, се надевам ќе ги има уште многу.
    Те сакам мило :inlove:

5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Лелеееееееееееееееееееееееее колку те сакааааааааааааааааааааааааааааам, ааааааааааааааааааа сонце најубавоооо

значи знаеш да ми направиш најубаво да ми биде, аууу колку те сакам.....
    и чудно ми е што денес те немам видено :) и сакам да те видам после така скоцкан, на враќање од прослава ммммммммммммм...... силовачу те

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    незнам од каде, но сепак знам дека you act perfectly my ex love ама нема јас да паднам на таа стапица, за да бидам повторно со тебе, бе убавецу,оти јас сум само минато, кое е одамна за тебе заминато... и не мислам да ти се вратам... со срека со таа who is after me...

7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Леле ти се знаеш нели .... Ај не ми го кревај притисокот и ти. |( |( |( во спротивно знаеш до што може да доведеме... :!:

8. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.742
    Допаѓања:
    6.739
    Ии да. Готово е. Утре е последниот ден. Веќе никогаш нема да те видам.. А знаев. Знаев дека ќе трае кратко но олку кратко?! Не, не се надевав.. А те сакам. А и утре ќе помине исто како денес, како и сите други денови. Неприметливо и без ништо ново, без ништо што би измамило насмевка на моето лице која одамна ми ја нема.. А нема ни зашто. Убаво рекле. Тоа што е слатко кратко трае.. И забранетото е најслатко. ;) Еве искусив од двете нешта. Но колку што беше слатко и колку што беше кратко толку беше и поболно а со самото тоа и подолго.. А јас уште ќе те чекам и уште ќе се надевам. И што е најбитното ќе те сакам, ќе те сакам бескрајно. Но бесцелно. Хах, зашто воопшто те сретнав? Како можев да се заљубам во тебе?! Не ми е јасно...

9. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Не послужи среќата денеска :D :*

10. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.850
    Допаѓања:
    5.616
    Би го прашала каде му се амбициите, големите аспирации и планови што ги правеше за неговата иднина кога бевме заедно. Значи се падна во вода ха? Ќе ти најде мамичка женска не се секирај |( А и немам коментар за новата пријателка, барам да запознаеше некоја нова личност, ах бре неизживеано суштество до кога вака? Биди маж барем на кратко :*

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Tи романтичен? :o
    Која НГ ја славиме по ред, а? Е следнава ќе биде пресудна, или- или!?
    Трето нема!

12. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    201
    Да иде у *****. Не ме замарај денес, преку таквата ми дојде. :punch: :punch: :muscle:
    Нема да ти кренам до утре шетај и не ми сметај, јас ќе си уживкам сама вечерва. Уффффф да не ти беше роденден на 1ви ни НГ немаше да славам со тебе мочко еден! :emo:

13. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Еееее куче едно касапско,вака кога ти е дигнат носот до плафон од причина што ми се мешаш у штипките,многу ми е кејф ]:) ]:)

Еми ко божем не знаеш дека жената и ѓаОлот го пукнала :devil:

Денеска таа (беспотребна) нервоза шо си ја собираше,после очекувам да ја истуриш на мене под јорганче или пак врз него whatever и ич да не ме штедиш,ама ич. :whew: :whew: Така,така!
    Роко да се чуди три дена каква борба се води карши неговата кошница,пердуви да летаат :$

Ете така,те чекам да си го почнеме славјето посовреме,кој рано рани руската салата за утре ќе ја остави за спремање :P

14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Baby, show me what you feel.Can I touch you there, touch you deep inside?
    Can I touch your heart, the way you're touchin' mine..I need to know, I need you completely (closer, baby, closer).You give me fever,you give me fever when you kiss me.Fever when you hold me tight,you give me fever..Oh I'm on fire..I'm burning up ..;)...а да ти ги пратам песниве :?:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Толку занесување не ти треба. Општо за животот.
    Убаво е да се цениш, но не да се преценуваш. Знаеш... Ако сакаш нешто, дај ми знак. Ако не гони се.
    Не си единствен, иако ми годеше муабетот со тебе.
    А :!: Бидејќи ми мириса дека нема да зборниме, еве среќна Нова година, се најубаво во неа.
    (и една девојка како мене, да не речам јас :$ )
    + Ми жежи ушето и црвено ми е, знам дека ти ме мислиш, ама инаетчија си.
    Е јас сум поголем! ]:)

16. unique.lady

unique.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    69
    зошто ми те пратија на работа мило зошто ми иде да те избацам на таа уста уфф :|

17. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Те нема срценцее!!! Овие два три дена ич не ти текнува на мене :( Но сепак нема да бидам здодевна и нападна. Кога ти текне тогаш, ќе видиме дали мене ќе ми текнува во тој момент. Но ќе помине и тоа, ситници се. Сакам да ти кажам дека догодина ќе те сакам многу многу повеќе од оваа година. Очекувам големи промени во нашата врска. Само биди секогаш со мене и подржувај ме во се. Те сакам меченце мое, заедно сме посилни, ќе успееме ние.

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Aко, ако спиј си ;) идам да се бањам сега, па нападдддд ]:) ]:) ]:) ! дебело едно :hai: :l:

19. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    You can close your eyes to the things you do not want to see, but you cannot close your heart to the things you do not want to feel. Ова би ти го кажала, само заради оној бакнеж...Тој сочен бакнеж во образ, кога ми кажа дека сум многу згодна така.....И пак не признаваш дека нешто се раѓа меѓу нас...зошто си таков, од што бегаш....Не знам стварно

20. Little-one

Little-one Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    79
    Кога тогаш ќе бидеш мој :devil: :devil: