Ми ги издржа сите пререкувања, сите солзи во моментите кога требаше да славиме, ми даде објаснувања за работи за кои ти се лутев, а беше непотребно, полека и смирено разговараше за се', наспроти моето лутење и ме сфаќаше зашто нели сум во чувствителен период. Премногу сум себична, свесна сум, заборавам дека имаш обврски и проблеми на работа и дома, а и покрај тоа, го даваш максимумот кон мене. Свесна сум си за грешките и за зборовите болни кои ги искажувам во моменти на лутина и ќе се обидам да се променам, ти ветувам. Многу ми значиш, премногу, фала што никогаш не ме напушти.
Не знам кој си, ни каде си... Не знам дали те познавам или не... Не знам ни дали некогаш ќе те видам... Но ако доаѓаш, побрзај... Побрзај и спаси ме...
Од каде се појави ти ново пријателче мое? При секој мој тешко тажен израз на лицето успеваш да ми измамиш насмевка со цел да заборавам на лошото.Успеваш некако ете незнам како вешт си! Те обожавамм
Iiiiii?????? Sto da kazam a da ne zgresam???? Da....seuste mi setkas vo mislite...tivko i necujno.....
Ме иритираш..А со години зборував и споделував се со тебе.Сега и да те сретнам ке сонувам за да те скршам од ќотек и тебе и твоето однесување.Знам дека имав нешто со тебе ама не се сеќавам што..Избришав се Кога веќе ме нема во твојот живот што имаш да ме одблокираш?Или те интерисира колку слики ставив и од кој имам лајк.Ти со тоа се замараше.И џабе ме бришеш од фб од кај цела твоја фамилија..што чекаше 2 месеца?
Ја видов сликата со истата девојка Пак дојдов до истиот заклучок дека само физички си се променил. Повторно го имаш тој ладен поглед. Кога случајно те видов во град со девојкава добив впечаток дека не ја сакаш истото го помислив и вечерва кога ја видов сликата. Само од корист си со неа долго и добро те познавам. Само се надевам дека еден ден ќе ти се врати за таа ладнокрвност што ја имаш, што ми го сврте грбот кога најмногу ми требаше, што те сметав за блиска личност и за лагите што ми ги ветуваше. Премногу сум разочарана од тебе, а таа разочараност не ми дозволува да дадам можност за запознавање на други луѓе.
Прв пат толку да ме повредиш со што заслужив ? Со тоа што те прифатив таков каков што си зашто глеам љубов не нешто друго..Па и на мајка ми и се спротивставив заради тебе...Ова вечер никогаш нема да ти ја заборавам,идиот.
Од ден на ден се заљубувам во тебе, секој ден те сакам сè повеќе и повеќе. И по цели денови да сме заедно мене ми е малку. Не можам да се заситам од тебе. Те љубам и сакам сè со тебе .
Ми фалиш ама нема да признаам ... не Ме "откачуваш" полека, ама ако..упорна сум. Ти само спиј си злато...
Кога ќе го чујам името твое се смешкам како мало детенце. Го очекувам тој повик, знам дека ќе биде краток, но барем ќе ти го чујам гласот. Ќе ми влееш малку надеж, малку ти мене-малку јас тебе. Мораме да опстанеме во овој суров период. Уште малку остана, можеме да издржеме, го можеме ние тоа. Знај дека те сакам, премногу. Стојам зад дадениот збор, и секогаш ќе стојам. Вреди, затоа што ти си мојот спокој
Дај да си простиме и двајцата, да заборавиме на сите и на се. Те молам. Не можам и не сакам вака повеќе.