Кога одбројувам до тебе, еден ден ми се чини цела вечност. Времето минува пребавно, а јас седам, молчам и чекам. Сега со тебе, времето лета. Не ми се верува дека помина цела недела, а додека да трепнам ќе помине уште месец... и ќе се приближи времето да заминам. Уште не можам да ти се изнарадувам. Уште ти крадам бацки секогаш кога си во близина, те гушкам и ти додевам, те гњавам и ти се качувам на глава од среќа. А ти ми дозволуваш се. И сега додека спиеш, а јас будно ти ги набљудувам трепките на тие убави очи, скриени зад капаците, гледам дека ти си целиот мој живот. Мојот центар на ротација. Веќе доста време трчам кругови околу тебе. Љубовта твоја е се што ми вреди во животов.
Порано кога и да ти префрлував за тоа дека нема секогаш да биде исто и нема цел живот да ме сакаш секогаш ми објаснуваше цела вечер дека што и да се случи тоа нема да се смени дека секогаш ке бидам истата за тебе и за сите сонови и планови.Еве помина некое време хаха каде се твоите зборови?Во пеколот?Дали јас испаднав злобна и иста како другите?Да можеби сум таква ама никогаш не ти ветив љубов засекогаш.Твоето засекогаш траеше додека не се скаравме.Сега отиде по ѓаволите...Да, ме сакаше само кога бевме во океј односи тоа не е засекогаш.
Se vrtam vo krug odnovo so tebe, a zosto ni samata ne znam.... nitu ljubov mi podari, nitu vnimanie ni pocit.... ne me ti zasluzuvas, ti nisto ne zasluzuvas mil moj
Со тек на време свакаш дека сите го кријат лицермерието во себе ... Се некои интриги , некои карми , одмаздувања , оговарања.. Денешните пријателки утре ке му бидат ебачици на бифшими , иако ми ги бришеле солзите , ми биле рамо за утеха , се додека не го осетим ножот во грб... Лесно ке те преболам идиоту , и кога ке се вратиш и така лесно во 8 брзина ке те згазам ! Ду*и ги тие орос*ии , мене не си ми потребен !
Што ти сторив јас бе?Тој ден ни збор не ти кажав а ти фино лепо ме шутна од секаде.Што згрешив,што згрешивмеее? Пукав во некого? Да размислеше малку..барем за минатото ако нешто ти значеше.Ма не бе сега сум ти непријател цела фамилија ти ја убив демек.Ти ги уби 2те год без збор.
Не смени досега нема ни отсега.Нема веќе да губам време со тебе а исходот на крај ист.Ако тебе ти е сеедно мене не.Да се видам со тебе и утре пак глата да си ја мавам...доста е..мислам дека претера,ако мислиш дека порано или покасно пак ке ти дојдам се лажеш.Мака ми е што си створив за тебе добра слика па после се разочарав.Никој не ми е крив,кога така лесно срцето си го отворив.Ти си таков и таков ке си останиш,а мене веќе ми сметаш.Мака ми е што нешто не е пишано да биде.Да Господ чува подобро за мене ама моментално не ми е доволна ниедна утеха...
Сега во моментов ми доаѓа да дојдам кај тебе и да ти кажам многу работи да направам многу работи за кои секогаш зборуваше дека нема никогаш да направам такво нешто.Да ти кажам што има ново и што ми се случи хахах и за крај да ти залепам една од нервоза.Но,доцна е и за тоа.
Спојлер Многу дрмате на фб со другариве, се нешто меѓу шифри и се поврзано со секс. Да не изнесуваш интимни детали од нашите сексуални активности и акробаци и што ми ти не па да не можам во лице да ги погледнам кога ќе седнам во друштво? Ми се гушкашми се бакнувашми фалиш, ми минат многу мисли низ глава... да знаеш што се мислам и сакам да ти правам
Имам многу љубов во себе душичке моја .. Само за тебе Земи ја ... и бегај од мене.. Ти реков не сум за тебе
Знаеш какви се соништата, нели? Хаосни, нелогични, со дупки, честопати и си свесен дека сонуваш, но решаваш да не ги прекинеш. Е мојот последен воопшто не беше таков. Беше кристално јасен, многу реален, а во главните улоги - ти и јас. И како сè друго да е лажно. Како сè друго да не се случило. Сите врски, мои, твои, сите години поминати - не постојат. Како да сум се вратила во времето, или сум отпатувала во некое ново подалечно. А во срцево топло, мирно, преубаво. А ти каде си? Ме мислиш ли? Велат дека најстрашни соништа се кошмарите, но не. Најстрашни се оние прекрасните кои знаеш дека никогаш нема да се остварат.