Да имав некоја моќ и да можев сите грижи да ти ги тргнам од глава. Некогаш не оди се по план... ќе те држам секогаш за рака тоа знаеш! Верувам дека можеме заедно се!
Опаа некој ме барал пред малку дур сум спиела.. (бившиот) o Изгледа си слушнал дека немам дечко веќе. Скоро година-дена чекав да ми се јавиш...
Ejjjj ova ne e zaebancija, ne lichi. Ne mozes da se ponashas bez odgovornost, kako ti tekne. Ako sakam da te unistam za pet minuti te zbrishuvam , toa dobro go znaes.Ama ne sum da si gi merime...Chuvstvata, godinite, razumnosta, se golemi i zatoa nema da ti dozvolam da go izvadis gjavolot od mene. Samo ke ti se potrgnam od patot za da pospokojno si vrvis zasto ne veruvas vo chuvstva, vo sreka, vo sudbina. Tolku bese od mene. Teraj si kako sto si znaes.
Го претера. Два пати ти предложив фино и културно да се запознаеме подобро, ти молчеше. Очигледно ти беше дојдено до тоа само да си ги креваш акциите. Епа извини, време за детски работи и заебанции во животот немам.
Се чувствувам како најосамената личност на светот, толку исцрпено што одвај се движам, а сите обврски се на мене и никој не ме прашува како сум, сите ми велат неа да ја чувам. Всушност ме прашуваат, да, ама не ме разбираат. Не ти се лутам што те нема, зашто не знаеш во каква состојба сум, не знаеш дека без никаква причина солзи ми течат, не знаеш колку сила ми треба за само еден чај да и' сварам или ручек да направам или цвеќињата да ги навадам. Толку си ми потребен за да ми помогнеш, за разговор или само да ме гушнеш, ама чувствувам како толку да те исцрпив и оптоварив, што нема да те побарам, колку и да сум без волја за живот.
Често мислите ми бегаат кај тебе. Почесто отколку што сакам да си признаам. Сакам да знам како си, како се снајде во новата средина. Се прашувам дали си среќен. И дали некогаш помислуваш и ти на мене. Би сакала да можеме еден ден да си го кажеме тоа што не успеавме. За да не си ја носам тежинава цел живот со себе...
Можеби направив грешка со тоа што те напуштив, можеби избразав.. Незнам.. Но знам дека те сакам и дека ми фалеш.. Нели и ти ме сакаше.. Кадее си?
Имав некое претчувство таа вечер дека ќе ни биде последна заедничка вечер и затоа толку силно те гушкав и не те пуштав да си одиш..Затоа и те прашав дали ме сакаш, само за да го слушнам тоа "те сакам најмногу" за последен пат во животов...Ете имав тако претчувство и сум била во право
Нешто сум нервознаноќеска некои неубави мисли ме мачеа во врска со нас. Потребен си ми, да ме смириш оти само ти знаеш да како да ме гушнеш најубаво на свет за да се чувствувам сигурна.