Ми должиш еден муабет. Многу повеќе всушност ама за тоа на некое друго место, во некое друго време. Сега и овде веќе не постоиме.
Ти си мојата прва и последна љубов! Фала ти што постоиш и го разубавуваш секој ден.6 години заедно а сеуште сум вљубена во тебе како првиот ден.Нека ни е среќна годишнината,Те сакам
Како да не си бил... Како да не си ми се случил... А беше... А беше насекаде по мене,насекаде околу мене,насекаде во мене... А беше најголемите чувства...и.борба...и страст..и потреба...и дефиниција за љубов која менува од корен... А како да не си бил никогаш... Како сон...сон да си бил... Штета...
Кадееее сииии, те нема , те мислам, се ми се врти во глава. Од тоа се што ми минува низ мисли најубаво и најприфатливо ми е тоа дека си во авион и си идеш назад. Посакувам да е така, за пак да те гушкам, да си спијам до тебе или пак назад ќе си појдеме заедно.
Што сакаш да ми кажеш со оваа песна... ? (Може ли некој да ми ја обајсне песнава, ја слушав цела вечер и никако да ја разберамм)
Ne trebase da zamines bez objasnuvanje. Ne trebase da ne mi objasnis. Trebase da procenis so kogo si imas rabota. Ne e zemi , poigraj si so dushata i otfrlija. Bog ke te kazni! Jas bi se plasela da si igram so lugjeto.Toa ne e smelost tuku kukavichluk. Znaev deka nema da stois na zborot. Ne stoese ni pred 25 godini pa zosto bi stoel sega? No potajno se nadevav si se smenil. Ne, ne si se smenil. Sfativ deka ne se kaam sto ne se omaziv za tebe. Vidish kako ti sto ke reches deka jas sekogas sum vo pravo.Ete vidish vo pravo sum. I pak ke recam lugje sto kazat pa ke pokazat ,mrazam .Ne gi sakam.
Леле стварно не знам како да ти објаснам дека нема враќање веќе за нас. Заеби... Да останеше цело време каков што беше на почетокот никогаш немаше да дојде да ова. Џабе ми пишуваш, ми ѕвониш и се трудиш да ме вратиш, верувај.. Ако не си знаел што имаш, сега барем знаеш што никогаш веќе нема да имаш !
По цели шест месеци лаги, кога дознав се, си продолжи со неа како ништо да не било, ја носиш по семејни настани, а се колнеше дека се е завршено немаш ништо со неа. Ни извини да кажеш, ме остави како да сум најголемото ѓубре. Проклет да е денот кога ми се појави во животот. Зошто трчаше по мене кога никогаш и не си прекинал со неа, и кога немаш сериозна намера.Зошто ме убедуваше дека ме сакаш си поигра со мене. Пред тебе бев среќна... Па и без срам ми велиш згреши го понекогаш бројот, јави се.
Само што отиде, а едвај чекам да се вратиш ! Без тебе се ми е празно, здодевно.. :/ Ајдее што побрзо нека дојде и помине септемвриии ! Многу ми фалиш и мнооогу те сакам Чувај се