Не е посвоена, несигурна е. Има криза на идентитетот мисли дека ако купува скапи работи ќе го промени минатото и чувствата кои потекнуваат од него.
Ми недостасува да ме насмееш како само ти што знаеш...Никогаш нема да ти простам што не донесе до овде
Олеснување... Не си свесен колку ми е убаво што после толку време те гледам таков каков што сакам секогаш да си. Да зависи се од мене би направила се за никогаш да не престанеш да се смееш. А јас,јас сум уште посреќна кога знам дека си ти добро. Те гледам додека спиеш и среќна сум што животот ќе го минувам со човек како тебе. Секој кажан збор е малку,знаеш?! Припаѓаме еден на друг,засекогаш
Дека сум секогаш тука за него.. И да не се нервира за сите оти невреди башка сме ние башка се неговите неможи докрајот на животот нивните проблеми да ги решава.. Дека ми е жал што е исцрпен од работа и од нервози и проблеми и што неговите чекаат се на него и шо неможат без него да прднат...:/ :/ Да си го заштети здравјето оти и нас не чека дете за гледање... И ДЕКА ПРЕМНОГУ ПРЕМНОГУ ГО САКАМ И ЖИВОТОТ МОЈ НЕМОЖАМ ДА СИ ГО ЗАМИСЛАМ БЕЗ НЕГО И БЕЗ ГОЛЕМОТО СТОМАЧЕ ( ЗА НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ БЕБЕНЦЕ)
Секое чудо за три дена па така и твојата љубов спрема мене! Глупа ја што сонувам, што слепо верувам на твоите зборови, а ти што правиш со таа твојата колешка или што и да ти е! Само продолжи со коментирање едно е сигурно на крај ќе ме изгубиш! Не сакам да ми ги тестираш нервите, ако не ти препречам единствено што ќе постигнеш е да се оддалечам од тебе! Немам нерви да минам низ истото или да очекувам брак и дете ко што ветуваш, а годините да ми минат и да ме заебеш накрај! Зошто вака правиш, зошто секогаш пак упропастуваш?
Се сеќавам еден ден ти беше покварено се. Цел ден бев многу подржувачки настроен кон тебе и сам се ставив на твое место само за да не бидеш сама во таа темна ноќ на душата. На крајот од денот се скарав со една личност, а ти застана од другата страна, не од мојата. Утрово се разбудив со таа мисла, но го потиснав гневот. Ете се надевам дека таа личност е сега близу до тебе, а ти требам знам. Но до толку будала не сум, а и да сум, нема да бидам.
Go doznav komshijata shto koristi parfem ko tvojot. -Dobar den komshike -Komshi mnogu ti e losh parfemov ne znam dali ti kazal nekoj -ziti se. da go smenam vikash!? -pa jas bi.. izvini komshija ama surovo e od tvoja strana sekoj den za dobro utro da me potsekjash kolku mi fali..
Ти си највредното нешто што го имам. Себично те чувам за себе. Ти си мој, само мој. Ќе се погрижам така и да остане, ќе пробам да ги задоволам сите твои потреби, но не заборавај дека и ти треба мене да ме задоволиш...Знаеш, ти си најлудато нешто во мојов живот, ти си бура на константни проблеми, но со се можам да се справам се додека знам дека ме сакаш, се додека си ми подршка. Те сакам жабарче мое малечко