Мило ми е што сфати... И мило ми е што научи да се извинуваш и да си ги признаваш грешките И тоа е некој почеток
Ск. фраериште вечер убаво да си поминеш, и во новата година почесто да се видуваме,па мајка му стара не е е мн далеку Ск. но пази вечер шо правиш...знаеш што велат 5 минути слатко цел живот татко
Вечер прави што ќе правиш (и со која и да правиш) но во 2011 ќе те фатам и ќе бидеш мој! И ќе видеш дека не сум мала!
Иако сакаш да постигнеш и на 2 места вечерва, Иди. Иди ти дозволувам. Со тоа што ќе имам шпион таму. Ама да дојдеш и кај мене, сакам баш за 00 да бидеш со мене!
Стоко немој вечер да ми го креваш притисокот во врска со пиењето како лани. Се думам дали јас овој пат да ти одржам слична лекција Ропак еден, те сака твоето сељаче ама не кажувам, ај може вечер
Немој да ми се начукаш на коктелот уште по сабајле, па да ти се чудам вечер... Сакам вечер се да помине совршено и без кавги и занесување, ако може..
Злато знам дека вечерва нема да можам да ти ја честитам Новата Година како што треба,но утревечер ке наплатиме и за вечерва ке летаат пердуви
Ај па ти поспиј си ако не Има време до нова година ке се договориме што ке правиме Теле едноо!!!!!! Станувај подхитно !!! хахаха Да не може човек да те разбуди јаооо ... Мутав Ако ти дојдам само ке видиш ти.
Деновиве што ќе ги поминеме заедно или ќе ги средиме работите или ќе ги завршиме. Трето нема да има, и немој да ме разочаруваш вечер, ми треба многу внимание и бакнежи од тебе!
If you ask me I'm ready...but you'll have to ask me first. И песнава ненормално ме потсеќа на тебе...ти благодарам за убавите зборови. Дојди и ќе ти кажам и јас нешто убаво и милозвучно за увцињата ти чуствителни http://www.youtube.com/watch?v=WMlVaRpauSM
Ти си единствениот човек на планетава што е толку опуштен и толку забеган ... тешко мене со тебе ... Да ги поддржувам твоите фикс идеи овој пат или не??? Аххх прашање е сега ... во дилема суммммм
Ти мораш прво да ми го кренеш притисокот 200 па после мирно да решаваш проблеми .... Небитно убаво заврши се ... и уште поубаво ке си ја поминеме оваа вечер ... Те сакам ...
Фала за утрово Се испразнив максимално!!! Тоа не беше секс, тоа беше сексиште ! Офи е најзаслужна... Од денес само нејзе ќе ја слушам
Фала што ми се јави да ми честиташ нова година. Баш си срце. Кретен тежок си. Последна да ти биде оваа,е така да знаеш...
Не сакам и не можам да си замислам ниту ден без тебе Ми го исполни срцето со најнежни чувства. Заради тебе сум подобра. Јас сум твоја.
Најсреќно сакам да си !! Да нема ништо што ти тежи на душата ...нејќам да си тажно. Ти заслужуваш да бидеш многу среќен.