Ме разочара, ме натажи, направи да се чувствувам мизерно.. Нема доволно зборови и постапки што ќе го поправат тоа.. Па што сакаш прави.. уништуваш се!!!
Благодарам за овие прекрасни денови.Ме разбираш хаха..Жал ми е за лошите работи што ти се случуваат.Ми кажа дека моите очи веќе одамна ти кажале се..Да и јас истото ке ти го кажев,ти си првата личност што ме разбра целосно.Едвај чекам да се видиме во вторник
Поради тебе дишам... Поради тебе се будам... Поради тебе сонувам... Поради тебе живеам... Ти благодарам што постоиш.
Требаше да излезам со тој што доколку не ми се појавеше ти во животот може ќе му дадев шанса и ќе бев среќна со него. Тој што никогаш немаше да ме лаже и да ме повреди како тебе. Повторно го одбив иако не сум со тебе, бидејќи проклето те мислам и неможам да бидам со друг. Знам дека никогаш нема да бидеме повторно заедно, и да не си со неа тоа веќе е невозможно.
За жал не остана ништо веќе што ти немам кажано... Освен дека си себичен Идиот, и тоа ти го имам кажано ама морам да го повторам дека ти само тоа го заслужуваш...