Не сакам вечер таму! Ама ај не мрчам ке ти го направам кефот. И ај среќна да ни е новава, со помалку расправии
леле не ми се верува која глупост ја направив изминатава нок на типот кој го симпатизирав ептен, му испратив порака за срекна нова година а на него не му ни текна да ми врати поголем кретен здравје а на small guy некако ми е weard, something is happening, многу сака да ми угодува, what is happening, or he is IN LOVE till skys maybe something will happend very soon, he is so sweat, inside, and outside, and he has green eyes како мене хехехехехе леле се врцрвев
Немој да се зддкуваш кога сакаш да ми кажеш те сакам,смешен си Незнам од што се плашиш,но да знаеш дека нема да ме изгубиш И плус вчера ми призна Шта трезан човек мисли , пијан каже
Сакам да те видам ...и ... и и и ....и да си со тебе оти со тебе е најубаво тоа но далеку сииииииииииииииии!!! ај кога и да е ќе те видам
И милион пати да кажам џабе е .... Сепак те сакам !!!! Убаво си поминав...најубаво .... Немој да дојде до не е доволно ... Знаеш за што ти зборувам
Те сакам премногу! Ти си ми се, кога би те немало би била скршена. Ти си дел од мене, мојата половина. Ти си утехата моја, ти си болката моја. Ти благодарам за синоќа и извини за денес Ти ветувам утре ќе ти надоместам. Те љубам!
ГЛУП!!! Ни среќна нова не ти текнува да пишеш - ако ми ја расипа 2010 тоа нема да го дозволам во 2011
оф леле дете по завршен чин со тебе ти текнува на неколку сати пред нова година да се јавуваш да ме слушниш да ми посакаш све најдобро ама јас лична на мајка не кревам што мислеше ти кај што плукам јас не лижам бе па после пораки пораки ех колку касно ти текнува да ми го дадеш твоето мнимание и колку ти треба да признајш дека ти недостигам јас тоа го занев душо но сепак беш добро што го слушнав се надевам дека ке бидеш попаметен во 2011 и дека повеќе ќе ги цениш луѓето кој вредат покрај тебе опаметисе а и фала многу ама убо си поминав и без тебе ако ти кутришкиот се сомневаше во тоа
Како би ти се мушнала во прегратки и вечервааааа Ама ај ... уживај малку во домашна атмосфера а јас ке спијам сама вечерва .. Ај факинг мис ју и уште пофакинг те сакам теле мое
И да го имам целото време на светов да бидам со тебе, малку би ми било. А сега као кажав нешто ново Те сакам бре, ме измести комплетно. Ме боли секоја наносекунда помината без тебе. А не е една
е сега ми е празно креветчето без тебе..... многу те сакам, немој да ме повредиш.... ми фалиш на некој чуден начин.....
Вчера ми аде двојна доза на нервоза...ама се искупи на крај и докажа колку ме сакаш.Те сакам и јас најмило,ах да не е оваа далечина сега ќе спиев до тебе,а не сама.