Можеше многу подобро да биде за Нова Година само што вие бевте смотани или пијани, не знам како подобро да се изјаснам.
Арен? Е јас не сум арна ме боли глава ....вино црвено..... А сигурно и ти не си ништо парен шом те нема на фб,нанешш!!!
I'm not in love...It's just a phase that i'm going through...I'm always looking for something new! Ah ah ah you sexy thing...
За нештата зарем постои два начини да се направат YOUR WAY или NO WAY ! Лоша тактика си избрал пријателе , погрешно си разбрал - Нападот е најдобра одбрана - не секогаш. И ти си дел од нас луѓето , обичните досадните ,смртници , кои понекогаш грешат и се каат , а неретко си ја признаваат грешката со намера помалку или повеќе да им надоместат на повредените , ако било што им значат Доста е не фрлај сол на раната , замолчи !
Како знаеш да ми влезеш во кожа и да те сакам најмногу,а другата минута па да ме избедираш толку многу што нејќам да те видам пред очи! Дај стабилизирај се веќе жити се,одамна си голем веќе и требаше овие работи да ги имаш изживеано.Аман,до кога ќе ме нервираш со едни исти глупости твои ! Само да знаеш...како ти со мене така ја со тебе ! Неможам да глумам ТЕЛЕ!И немој да мислиш дека ти успева во тоа да ми замачкаш очи!
Вози ме дур градот спие ние сами сме ноќта нас не крие..за нас никој не мора да знае http://www.youtube.com/watch?v=KgKlvUVtYFQ
I was made for lovin' you baby You were made for lovin' me And I can't get enough of you baby Can you get enough of me?
Ајде доаѓај да ме излечиш ептен закапав неможам да се мрднам... БтВ ми недостигаш ејј вчера далеку беше
Би ти кажала нешто што само на увце се шепка а за перверзниве дами овде да не помислат се и свашта на увце би ти кажалааа гушни мееее и те сакам. А сега вака моментално би ти се раздрала : Скитник едеееееееееен !!!!! Дома да не се приберело леле Знам дека си со твоите ама ама ама ама ... Се здткав хахаха Ми фалиш идиоте. Дос диас нисам те гњавила