На моменти кога сум покрај тебе ме правиш најсреќната девојка што може да постои. Ти благодарам за тие посебни мигови, но би сакала да ги имаме повеќе. ❤
Фала ти на дуксерот што ми го донесе на работа пред малку Мириса на твојот парфем Ќе спијам со него.. така помалку ќе ми фалиш Те сакам.
Се научив да патувам молчејќи... Се научив да не споделувам ништо... Се научив да сум сама,да не кажувам како е,што има,што нема... Се научив и убаво и лошо сама во себе да кријам... Се научив да немам кој да чекам да ме побара... Се научив да престанам да раскажувам... Се научив се...ете се што не требаше сакајќи те... Само да ги заборавам сите овие лекции кои чиниш кодот ми го смениле не знам,ете не знам како ќе научам... Само да дозволам на некој да го октлучи се ова добро во мене заборавено очигледно не знам...
Знаеш, јас тешко се откажувам, но кога ќе се откажам навистина е крај, затоа гледај да не дојде до тоа.
Се држам,добра сум....ти веројатно веќе си одлично,всушност ти секогаш си одлично за пред другите,а како си навистина,е тоа веќе не е моја работа,се надевам ќе си среќен
Го гледам брат ти секој ден. Исти очи исти усни. Тамам те подзаборавив, а сега пак си ми пред мене. Присутен си 8 часа секој ден. Кога сум до него се тресам ко што се тресев до тебе. Само да не згрешам... Само тоа не!
Ти си единствената личност во која имам доверба. Со секој мал гест, правиш големи работи за мене. Те сакам.
Те чувствувам дека и ти мислиш како мене.Мислев плус и плус не се разбираат меѓусебно, но сега сфаќам плус и плус ите како се разбираат па дури и со поглед.