Сега знај ти денес можеш се уште со љубов можеш да ме добиеш и да не задржиш за час ,се помалку со секој ден ќе имам љубов за тебее НЕ СЕ БОРИШ ТИ ЗА НАС!
Се што ми треба во моментов додека ми се полнат очите со солзи,уште еднаш ја преживувам реалноста и сфаќам дека ништо во животов повеќе нема да ми е исто...ми требаш само ти,да ти легнам на гради,да ти го слушам срцето,да те душкам и едноставно да молчам.Секој пат ме изненадуваш со твоето смирувачко дејство,секој пат кога ги преплетувам моите нозе околу тебе додека спиеш сфаќам дека си мое продолжение и делот кој ми недостига...и секој пат кога ми се пикаш во косата кога мислиш дека спијам и мислиш дека следното утро нема да знам за таа твоја константна пасија кога ги минуваме ноќите заедно,знам дека истото го чувствуваш за мене.Единствен кој ме сфати како предизвик,суштество кое не знае да мирува,единствен кој ми ја дава целата слобода,но јасно ми покажа каде ми е местото,ми ги вкорени потребата и желбата на крај секогаш да се вратам кај тебе...и на шега секогаш знаеш да ми кажеш,јас ти нудам вечност,другите минути,затоа е така.Клише вистина... Те љубам!
...........Protiv sebe,pokraj tebe moram sega znam,da odam sama i samo taka srce ke socuvam ...TI NEMAS NISTO STO MI TREBA ZA DA PREZIVEAM,SAMO LJUBOVTA ME GREE A TI SI NAVIKA...
златоооо ми се јадееее носи навака нешто оти јас ќе дојдам и ќе те изедааааам и извини мило што не мислам на тебе туку на еден уууубав и сочен оброк, мммм знаеш пто сакам нели? па донеси миииии
Извини... Извини што понекогаш губам осет и ти се дерам преку секоја мера. И фала ти што сепак ме разбираш и ми простуваш
Денес ништо не ти кажувам , ти треба да ми кажеш , а + сега ќе видиш како ќе те ставам на игнор за да размислиш малку зошто, а дека почнувам да губам доверба во тебе не ти кажувам , ама ако уште еднаш ми дадеш таков повод, ќе ти кажам и нема да ти правам муабет повеќе.
не ми симнувај ѕвезди гледаш дека се заоблачи денес???? Ајде стај се на нет, не дремај, или прати некој интересен меил
те сакааааааааааааааааам и незнам коако да ти докажам дека најмногу те сакам,те сакам и повеќе од мене и од секоја моја најдрага работа.....сакам да неможис никогас да ме заборавишшшшшшшш