Неоговорен си! Како може да немаш кредит? Па на мене ништо не трошиш губре едно, од кога ја уклучив опцијава еднаш по грешка ти кренав. Пораки не можеш да ми праќаш , мобилниот не ти чини, ај ... Ама и без да можеш да ми заѕвониш барем?! - е ова ти е последен пат! На гравчиња да гледам кога да ти се јавам? Срамота!
" Доџи сутра ,ночас памет крача је...Доџи сутра кад главе охладе " Mе предизвикуваш ...ама многу Ајде Мисс јака си ти издржи А баш ми се сака Хаха ај смешна сум си сама на себе Посигурно е да не продолжам да пишувам
Знам дека ми мислеш за мое добро ама бирај малце како зборуваш и дозволи ми јас да се доискажам. Гомно !
Ти си жеља мог живота... лалалалалаа лалалаа А знам да и ја сам твоја Spoiler жени, така беше? Па и српскиот и не баш... знаете
Лелеее ме отепа од брецање Јас те откривав цела ноќ? Срам да ти е Јас само ти правев место за да не спиеш во ќошот И више не спијам кај тебе, само речи ми остани ѓубренце едно
не ми го прави истото. те молам. ваквите солзи во очи кои не можам да ги сопрам сакав да останеа за лани. како да ти верувам? те сакам мноху, болно те сакам, а тоа вчера, решив да ти верувам, ама ме јаде од внатре, и плачам ради тебе ПАК..... те замолив единствено тоа да не ми го правиш, а ти баш тоа го правиш......
Сакам, сакам С А К А М да имам бебе со тебе!!! Иако не е погодно времето, а знам ќе се шекне и околината, ама сакааааааааааам (едно мало слатко девојченце......)
оф леле за момент останав и јас без кометар Абе ти дадов прилика да бидеме заедно, ама ти се з д р в о с а Што ти стана бе алооооо????? каде ли се изгуби???? во непознат правец хахахахахахаха Ми се допадна ти другарче што брзо реагираше, и ме покани за утре да излеземе и да си поприказеме, баш супер не го очекував тоа од тебе, се надевам дека ке бидеш само другарче, оти од деца се друзевме А ти што толку ми се допагаше, си се заљубил, само не признаваш ама твоите песничките те издаваат, хехехе, јас свакам, само не сватив во која си се заљубил бе море... ама со срека нека ти е
Далеку си бил,епа далеку си 2 часа пат нема ниту толку Лепо фино при секое логирање на фејс право патот ме води кон твојто профилче....ПРОФИЛИШТЕ скенирам,скенирам....срч,срч......заплакнам очи со некоја фотографија...и воздивнувам е така да си знаеш...ПУНИ ОЧИ ПРАЗНИ РАЦЕ