Ми недостасуваш... Ти, твоето внимание, твојот поглед, твоите раце, топлите прегратки... Со душа го чекам крајот на декември да одиме на патување барем десетина дена да сме по цели денови заедно. Ќе биде за брзо душо моја, знам дека и ти го сакаш истото...
Колку си само совршен. Колку само те сакам, да знаеш. Знам дека знаеш ама верувај - многу повеќе е од тоа што ти го кажувам. Мислиш ти си тој што не знае да покаже чувства? Teddy bear, верувај јас сум полоша. Ти текнува на таа вечер со свеќите? Колку беше изненаден и среќен. Секогаш ќе се трудам јас да сум причината за таа насмевка. Ти заслужуваш многу повеќе, но сега можам да ти се дадам само себе. Барем тоа што остана од мене. Само за тебе.
Срцево ќе ми препукне од љубов за тебе. Каква е оваа љубов човече? Се прашувам како е можно,како е можно толку години да трае со ист интензитет? И скарани и смирени,и во врска и без врска,ниту еден ден не се намали љубовта кон тебе. Се плашам дека ќе полудам од толкава љубов....на мојата љубов не и можеа ништо ни годините поминати во разделба,ни расправиите,ни оддалеченоста со километри.... А твојата љубов кон мене,каква е таа љубов? Се плашам од одговорот...
Ајдее до кај со модава твоја Ископани очи на фотошоп се радии тој еб*н trap style ахахахахах будалест мој Ти копам по soundcloud се што имаш постирано ти слушам,уххх трапот ама ме фасцинираш со музикава уште повеќе да те сакам
Конечно можам да кажам да спремна сум за нов почеток и за нова врска. Мило ми е поради тоа што конечно успеав во ова, конечно се изборив со тебе, и многу сум срекна за ова. Слободно дишам, и сега конечно можам да те оставам тамо каде што треба и да бидеш во минатото, време е да почнам да живеам нов живот, а тебе секогаш ке те носам во моето срце
Колку мн те сакам толку те и мразам. Посебно помислата дека може ќе одеш со друга. :/ Дали сум осудена цел живот сама???
Мислам дека по смирено, трпеливо и позитивно суштество од тебе во живот не сум сретнала. Понекогаш се прашувам, со што те заслужив? Никогаш не се менувај! Еден од ретките си, а за мене единствен. Te обожавам
После толку време притискање и мачнина во душата ти ме научи што е слобода,како е да сум сакана,почитувана,ме научи што е среќа,да заборавам тотално на се и да ти се радувам што те имам ...Ти си причината за мојата насмевка на моето лице те сакам љубовчее мое сакам силно сега да те гушнам никогаш да не те пуштам најмило мое аммм папо!
Ќе ме извиниш што не ти ја отворив пораката вчера, се сакавме со дечко ми . Не знам што очекуваш од мене повеќе, и до каде со овие непромислени постапки. Јас те гледам во моментов како Колега и САМО како колега. Таков однос и пробував да имам со тебе но не успеа бидејќи ти сеуште живееш во минатото, мислиш дека уште те сакам. Епа друже..тоа заврши одамна..сфати.
За момент ми се причини како да те видов,се изпаничив целата кога до мене помина кола како твојата,и во моментот ми звони телефонот и со здрвено лице од толкава голема насмевка,го вадам од џеб,ама не беше на екранот твоето име,не ми се јави ти,не беше ни колата твојата. Ќе полудам еј! Ми недостигаш,проклето ми недостигаш....
Некогаш се случуваат и непланирани работи,тоа е ... Разочарана сум,веќе не планирам ништо ќе оставам се на случајност па можеби поубаво ќе е...
Дефинитивно не сум згрешила што се откажав од тебе и да се трудам околу тебе. Една од моите подобри одлуки било.