Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.385
    Допаѓања:
    21.037
    Нема да дозволам да изгубам вистинска љубов заради некоја неостварена фантазија. Нема да дозволам да го изгубам човекот што ме САКА за човек што не знае што сака. И на крај, нема да дозволам да изгубам некој што постојано ми вели дека сум убава за некој што тотално ми ја уништи самодовербата. Можам без тебе, навикнав, а верувај и никогаш не би ни била со тебе но во срцево за жал ќе останеш. Не те сакам, тоа го знам и верувам доволно е :)

На Purplelilac, La.RagazzaMisteriosa, Gosh и 8 други им се допаѓа ова.
  2. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Ми се допаѓаат твоите планови за нашата иднина.
    Ми се допаѓа тоа што мене ме има во секој твој план.
    Ми ја грееш душата со твојата љубов.
    Убаво е кога знам дека сум сакана. А уште поубаво што сум сакана од тебе.

На Purplelilac, SunnyGirl2, QweenSM и 14 други им се допаѓа ова.
  3. Jane.Birkin

Jane.Birkin Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2017
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    1.942
    Легни, стегни, дај мило даај...легни,стегни, рај мило рај
    :lol::l:

На fallenangel, ceca-1 и Sar-Ste им се допаѓа ова.
  4. bijonse

bijonse Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2016
    Пораки:
    681
    Допаѓања:
    1.266

:?:

На fallenangel, dedrade, piglet1 и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Sar-Ste

Sar-Ste Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    2.537
    Можеби ти си осамениот сиве овие денови ама јас ја имам проклетата потреба од тебе... Како би те гушкала сега, со сета сила, како за последен пат. :l:

На Purplelilac, Hellobeautiful, carangigia и 4 други им се допаѓа ова.
  6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
  7. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Ми фали месецот. Ми фали секој ден поминат со тебе. Ми фали секоја возбуда во долгите ноќи. Ми фалиш ти. Ми треба време. Ми треба сигурност. Ми требаш и ти. Мислам на мене, мислам на тебе. Мислам на нас. Се губам себе што те нема тебе повеќе. Ништо не е како порано. Се ладиш, иако е ладно надвор. Се ладиш, но знаеш дека само јас можам да те стопам.
    Само јас можам да те разгорам. Ја чувсвувам твојата воздишка после секоја наша средба, секој повик, секоја порака. Те чувствувам секогаш кога се радуваш и кога тагуваш иако не сум крај тебе.
    Те изгубив тебе откако се пронајдов себе со тебе.
    Кога те бакнав во таа студена пијана ноќ. Кога сфатив што чувтвувам. Кога летав, а сега тонам. Кога ти ја соблеков мојата душа гола пред тебе. Кога ти кажав дека сум спремна да се борам.Се гледаше стравот во нашите четири очи. Се гледаше несигурноста, ризикот, возбудата и неизвесноста. Се гледаше немир во мислите, мир во душата.
    А сега сакам да ти го слушнам гласот и да ти кажам колку ми фалиш, колку ми требаш, и колку ме боли што си далеку, и се повеќе се оддалечуваш. Колку сакам да те гушнам, исто толку силно како кога си замина. Но овојпат да не те пуштам. Да не те испуштам никогаш. Но да знаеш, колку и да се плашам, јас се борам. Се борам за денот кога ќе бидеме заедно.
    The end.

На MG3, La.RagazzaMisteriosa, Rama и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.385
    Допаѓања:
    21.037
    И еве не пак мене и тебе, не знаеме ни самите што правиме. А свесно го повредувам саканиот. Не сакам да го напуштам, никогаш поради тебе. Што е? Немаш внимание од други и знаеш дека од мене ќе го добиеш. Не се враќај и не ме мачи, идиот.

На Purplelilac, Sar-Ste, La.RagazzaMisteriosa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.542
    Допаѓања:
    55.332
    Пак те сонував:$
    Колку што те сонувам често деновиве,толку не сум те сонила сите овие години:rofl:

На cresa-jagoda, Purplelilac, Minnie 1 и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.410
    Допаѓања:
    262.317
    Конечно песните имаат поента.

На marija1907, QweenSM, senjorita-v и 6 други им се допаѓа ова.
  11. bijonse

bijonse Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2016
    Пораки:
    681
    Допаѓања:
    1.266
  12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257

Цела песна ти ја посветувам, можи ќе ти текни некогаш што чувствувам спрема тебе, свести се !!!!

На Sar-Ste и Rama им се допаѓа ова.
  13. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.845
    Допаѓања:
    80.830
    Најдоброто од себе, за тебе го чувам. :angel:

На Purplelilac, Lilianna, Rama и 3 други им се допаѓа ова.
  14. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.581
    Допаѓања:
    5.750
    Сите грешки во замена за една прегратка. Врати се, ти простив.

На Purplelilac, Sar-Ste, Rama и 3 други им се допаѓа ова.
  15. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Најспокојна сум само во твојата прегратка.
    Прегрни ме јако и не пуштај ме - Никогаш!

На YoungandBeautiful, Sar-Ste, Lilianna и 3 други им се допаѓа ова.
  16. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    2.765
    Баш деновиве си мислев колку е се супер... И колку убави планови имаме. И колку прекрасно се однесуваш со мене во последно време. Дури и се изненадив, не ми се веруваше дека завршија оние чести кавги што редовно не наоѓаа. И ете, во право бев. Повторно си истиот. Не можев да сфатам ниту пред 2 години и не можам да сфатам ниту ден денес како можеш да си тој што си во ваквите моменти. Мислев со време ќе се смени, мислев фаза е, мислев ако не се подобриш ти, барем јас ќе ојачам.. Ќе станам имуна на овие моменти. Ништо од тоа... Потајно се надевам дека некој ќе го прочита ова и ќе ме разбере, но и тоа ми е џабе... што ќе ми е и тоа кога тебе те нема сега? И плачам додека пишувам тука, само сакам да ми се јавиш и да си оној добриот, оној што ми се јавува само за да ме чуе, оној кој не ми се дере и не ме вреѓа, оној кој се однесува како да сум најважното нешто на светот. И знам дека пак ќе се смириме, секогаш е исто... затоа и нема да се жалам по другарки и по дома. Бесцелно е... Сабајлево се чувствував толку сигурно кај тебе, кога ме гушкаше, кога ме бакнуваше, кога ме гледаше... Толку му бев благодарна на Бог за тебе... Си реков, каква среќа е оваа што јас ја имам. Колку многу те сакам. Моментите со тебе ми се магични. И ете... истиот ден е, а ти се смени за 365 степени. Абе како може некој да биде толку супер, толку романтичен, толку добронамерен и за една секунда да се трансформира во сосема друга личност???? Знам дека не се мајтапиш со мене, не ти е ситуацијата за мајтапење, а богами ниту годините.. Што е тогаш? Психички проблем ли имаш бе? Психопат ли си?? Зошто правиш толку прекрасни работи за мене и потоа толку лошо ме третираш? Се плашам од тебе кога си ваков, премногу се плашам... А знаеш дека пак ќе ти се јавам. Многу добро знаеш дека пак ќе останам со тебе, не можам да те оставам, многу добро го знаеш тоа... Згора на се, ПАК јас сум виновна. Најстрашно од се ми е тоа што сум убедена дека мислиш дека си во право...чувствувам дека вистински така мислиш... Не знам како може бе.. Никако да разберам. Не ја научив лекцијава и не ја научив. И џабе ми се сите успеси на светот ако низ истиве глупости поминувам по 3828272 пат. Ништо не сум научила. Глупача.

На Purplelilac, Sar-Ste, Lilianna и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2017
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    5.438
    Би му кажала дека е смотан дека е глупав кога не приметува колку го сакам.

На VictoriaSan, Sar-Ste, Hellobeautiful и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Raketa

Raketa Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    510
    Копнеам по твоите бакнежи без чувства и по ладните прегратки....се срамам од тоа што сеуште копнеам по тебе,а ти веќе ме смести во минатото може и подобро е така немој да ме бараш бидеејќи сеуште сум премногу слаба на тебе...

На La.RagazzaMisteriosa, Sar-Ste, Rama и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Lilianna

Lilianna Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    3.725
    Колку било убаво чувството да заспиваме заедно секој ден. Да потонам во длабок сон со звукот на дождот, а ти да се бутнеш во постела, иако не ти се спие, само да не бидам сама. Паметам синоќа се разбудив, изненадена како се наоѓам во твои прегратки и кога ја кренав главата, се сретнав со твојот поглед полн грижа. Ми се насмевна, а мене срцето ми се наполни и пак одлетав во соништата.

Сакам така да ме чуваш пак.
    Да ми ја отвораш вратата од кола, за да не киснам, да ми го поземаш чадорот додека се сместам.
    Да се накашалам и да ми направиш чај. Да ја топлиш собата само ради мене.
    Да го оставаш прозорецот, за да излезе чадор од цигарите кои ме гушат, иако ти студи.
    Да ми ја даваш твојата перницата, зашто еднаш сум рекла дека од другата ме боли глава.
    Да танцуваме како блесави на уште поблесави песни и да се смееме гласно.
    Да купуваш се' што сум рекла дека ми се јаде и да се караме за плаќање.
    Да ми го посветиш целото време, зашто сум твоја гостинка.
    Да ми купиш пакет книги како подарок, очекувајќи да те изнагушкам од изненаденост.

Од твојата несебичност, се чувствувам како лош човек. Како да не ти пружам доволно. Ама ти уживаш да ги правиш другите среќни, така што....би уживала во твојата добрина до крајот на животот. Со душа чекам да живееме заедно, кога и да биде тоа :).

На Carissa, YoungandBeautiful, Simplicity и 12 други им се допаѓа ова.
  20. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.542
    Допаѓања:
    55.332
    Те сакам толку многу,што не ми е добро...ќе полудам секој момент....
    Ти само спиј си мирно:wasntme:
    Ако требало да имам некое проклетство на земјава,моето си ти:lol:

На cresa-jagoda, Srcka $, Purplelilac и 7 други им се допаѓа ова.