Обожавам кога толку весел ке ми се јавиш и колку и да дрндаме на телефон пак малку е .... а живееме на цели 5 минути еден од друг Ае Ми фалиш у пм. А три дена не сме се виделе. Па и утре не можам леле 4 ке бидат ... И не туку ме зезај за учењето да не си го добиеш И се надевам вечер ке скубнеме барем пола саат да се видиме. Знаеш дека те сакам.
Фала ти за преубавата вечер Многу беше внимателен ( Па ќе бидеш како нема да бидеш, не за џабе славевме 6 годишнина ) Те сакам нај нај, си знаеш ти Ајт!
Само еден ден си таму, а мене ми е ко цела вечност. Кој ќе чека уште две недели да те види? Само да знеш какво изненадување ќе те чека ќе си дојдеш утре вечер
Кретен си!!!! СО ТАПИЈА!!! Те мразам! ИДИ И НЕ ВРАЌАЈ СЕ!!! И да соберам сила само, и да ставам крај на ова измачување, а со вакво понашање ми даваш сила!!!
Сакам те благодарам што ми овозможи да ги видам тие убавини, заедно што поминавме незаборавни моменти за дочекот на Новата 2011. Прекрасен си горда сум што те имам.
ТИ САМО БИДИ МОЈ! Ќе те чувам, мазам, галам, пазам, изненадувам, водам љубов, бакнувам, чешкам, тепам и помалце нервирам, никогаш нема да те изневерам, повредам, напуштам, мејк ју фил сед...
Сакам да си мој злато... Дај, дај ми свои усни да ги љубам Нај, нај, се до зори злато мое Рај, рај е покрај тебе штом те сакам Знај, знај, се ми годи безмерно Дај, дај ми свои крила јас да летнам Нај, нај, се до зори злато мое Рај, рај, во твојте очи ѕвезди бројам Крај, крај не ќе дојде никогаш....
сакам да ми пишеш сега, веднаш и одма сакам да пиеме кафе во најскоро време сакам да знам дали ми се допаѓаш а ќе дознаам ако те запознаам подобро
Знаеш дека те сакам најмногу, дека ми значиш ептен многу и дека уште сега ми фалиш, а поминаа само неколку часа откако си дојдов од твојот град. Си поминав преубаво, ти благодарам за љубовта, нежноста, страста и се друго што ми даде овие денови, а и претходно! Се надевам уште многу време ќе сме заедно вака вљубени!
You never mean to let me down, but you do. You know, it’s all well and good to talk about happy endings, but if a person can’t deliver and keeps screwing up, well eventually, I guess you just kind of have to say fuck you.
Не знам каде си. Можеби на „она“ место. Не знам со кого. Не знам како си. Ме загрижува твоето отсутство. Што се случува? Ќе ја отриеш ли нашата тајна? Нешто ми треба, но не те интересира. Јас сум тука. Чекам некој да ме побара.
Требаше да бидеш сега тука до мене, да споделиме повторно едни стари убави мигови.. Знам дека ме мислиш, те мислам и јас тебе
Среќен роденден срце мое се што сакаш да ти се исполни и се надевам дека ќе те израдува тоа што ти го пратив...очекувај го овие денови... I love you!!!