Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. CoCoGiiiRL

CoCoGiiiRL Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.193
    Ти си прв кој што будиш толкав мир толкав спокој кај мене кога те гледам, со тебе се чувстутвам толку сигурна толку посебна за многу кратко време во твоите очи се гледа твојата добрина и искреност остани таков каков што те запознав прекрасен си посебеенн пресладок.. :hug::hug::hug: :l::l::l:

Поклонов ќе го чувам како нешто мое нај вредно затоа што мириса на тебе :inlove::inlove::inlove:

На realGirl, crazylady, Gosh и 7 други им се допаѓа ова.
  2. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.757
    Те сакам...

На Sar-Ste, Purplelilac и Dust им се допаѓа ова.
  3. Кена Рис

Кена Рис Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2017
    Пораки:
    940
    Допаѓања:
    5.182
    Чувствувам дека полека полудувам, teddy. Се губам во црни мисли, тонам некаде длабоко. Како Алиса во земјата на чудата кога паѓа во дупката, но оваа мојава не е ни малку шарена. Се плашам од себе, од мисливе. Ме голта депресија.
    Сакам да ти кажам се, сакам да ми се посветиш. Цело време работиш, насочен си да имаме убав и богат живот. Не забележуваш дека јас не сум истата. Не гледаш дека немам желба за ништо, нели гледаш се упропастувам? Немам волја ни косата да си ја средам, ни веѓиве. Жалосно е се што ми се случува.
    Те љубам многу, но ладна сум кон тебе. Не дека сакам да е така. Посилно од мене е. Немам желба да те допрам како маж, да бидам интимна со тебе. Не, не помислувам на други ни малку. Едноставно немам волја, а не се трудиш да ја добијам.
    Никогаш не сум те обвинила за ништо, ниту некогаш ќе те обвинам. Но, труди се. Биди тука, биди присутен. За мене. Многу пати сум ти рекла дека ми требаш, овој пат си најпотребен. Не можам да се борам секогаш сама против се. Фати ме за рака и биди упорен за мене. Извлечи ме од темницава и однеси ме на некое светло и топло место и таму љуби ме.

На Gosh, IM.TMKQ, shining_star и 6 други им се допаѓа ова.
  4. IronLady

IronLady Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2014
    Пораки:
    2.114
    Допаѓања:
    34.608
    Уште малце :inlove:

На IM.TMKQ му/ѝ се допаѓа ова.
  5. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Се прашував уште колку пати ќе се лажам самата себе дека од утре веќе нема да ти пишам? Но сега знам.
    Мислев на тебе се додека не заспијам, а тогаш пак те сонувам.
    Толку веќе. Не го заслужуваш моето внимание. Не си веќе во центар.
    За малку се ќе жртвував заради тебе. Среќа во несреќата. Барем очите ми се отворија.

Заклучок:

There is no such things as soulmates or twin flames or karmic relationships...
    Тhere are just good and bad desisions.

На Someonespecial, crazylady, Sar-Ste и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.778
    Не разбирам веќе што се случува, постојано менуваш расположение но односот помеѓу нас никако да се промени.. Веќе не знам ни што сме.. Пријатели сигурно не сме, затоа што имаме премногу нешта доживеано заедно, имаме премногу емоции еден за друг така што не е возможно ниту еден од нас да го гледа другиот само како пријател.. Бивши не сме затоа што имаме раскинато толку многу време а сепак ниту еден од нас не може да го исфрли целосно другиот од мисли и од срце, постојано си се навраќаме еден кон друг... Познаници не сме, но не си ми ниту странец....
    Тогаш што сме ние, кажи ми што сум ти јас?! Дали ти значам нешто, и ако е така тогаш зошто си толку неодлучен?! Во љубовта не треба да има двоумење а ти сепак продолжуваш да се предомислуваш..
    Се изморив веќе.. Не знам веќе по кој пат да тргнам за да не се сопнам повторно на твојата несигурна љубов...

На Ingvild, Cleonika, Hellobeautiful и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Sar-Ste

Sar-Ste Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    2.537
    Како и да е, ми недостигаш...:smirk:

На Hellobeautiful, IM.TMKQ, Purplelilac и 2 други им се допаѓа ова.
  8. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.169
    Допаѓања:
    329.448
    сакам да ти кажам дека мн ми е жал што во годинава што изминува ти приредив мн непроспиени ноќи,ти зададов мн грижи а ти и понатака остана трпелив да ги титриш сите мои експлозии.Ми беше рамо за плачење мн пати,рака за подршка,уста која зборуваше ден и ноќ само да ме расположи,ме креваше секогаш кога ке паднев а тоа не беше баш толку ретко.Се надевам дека во иднина ќе знам да ти возвратам барем пола од она што ти ми даде.

На realGirl, Gosh, BoyL и 19 други им се допаѓа ова.
  9. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.296
    Допаѓања:
    81.871
    Хрчни посилно, не се слуша(ш) до бањата. :rofl:

На realGirl, Gosh, joy1 и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.292
    Допаѓања:
    57.963
    Ти благодарам што си со мене, што ме одбра баш мене од толку многу други. Што успеа да ме освоиш на прво иако претходно бев многу "hard to get". Мојот живот е подобар од денот кога прв пат се видовме. Конечно најдов некој во животот на кого му сум навистина битна, некој кој секогаш ме става на прво место. Ти си ми најголема среќа во животот и ова што го имаме не би го менувала ни за целото богатство на светот. Бидејќи од тебе поголемо богатство нема. Нашата љубов е најуникатна во цел свет, онаква каква секој би посакал. Знаеш да ме насмееш до солзи, кога сум тажна го забележуваш тоа и се трудиш да ме расположиш. Кога сум во твоја прегратка чувствувам спокој, се чувствувам заштитено и сакано, тоа ми е омиленото бегство од реалноста. Во твоите прекрасни кафеави очи си ја гледам иднината, ти си оној со кој сакам да го поминам животот. Без тебе јас не можам да живеам. Бидејќи ти си ми живот. Ти си ми сродна душа, најдобар другар и љубов во исто време. Те сакам до бесконечност и назад.:inlove::l:

На realGirl, Кена Рис, Sar-Ste и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.542
    Допаѓања:
    55.330
    Празници се ближат...а јас пак без тебе...
    Ми недостигаш....проклето нека е се!
    Па 3-4 дена не си активен на вибер,секакви мисли ми се вртат низ глава...знам дека си добро,но ај смири го ова мое лудо срце,да те видам:wasntme:

На cresa-jagoda, realGirl, Dream-Girl и 14 други им се допаѓа ова.
  12. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Ужасно ме нервираш кога оставаш фрлени чорапи насекаде!

Ама пак те сакам. Што да ти правам.

На duffi, L-a-r-a22, Mishela и 3 други им се допаѓа ова.
  13. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.757
    Знам дека се јави колку да ми го слушнеш гласот макар и кога ти се дерам, молчеше а потоа спушти.... :( А незнаеш дека и јас сакам да го слушнам твојот ;(...Јави се повторно... :( :l:

На shining_star, Sar-Ste, Rama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. bijonse

bijonse Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2016
    Пораки:
    681
    Допаѓања:
    1.266
    upload_2017-12-19_20-14-15.jpeg

На carangigia, Sar-Ste и LadyInTheDark им се допаѓа ова.
  15. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.506
    Не можам да учам за колоквиуми, ми го земаш паметот.

На realGirl, senjorita-v, Purplelilac и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.385
    Допаѓања:
    21.037
    Зошто никогаш не сум сигурна за тебе, а проблем во тебе нема. Се мразам самата бидејќи знам дека заслужуваш многу подобро од мене. Ама па, јас сакам да сум најдоброто за тебе. Криво ми е што не можам да бидам..

На Rama, IM.TMKQ, Sar-Ste и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.592
    Допаѓања:
    5.940
    Знаев дека нема да е нешто ок. Си сакал слаби. Па сега ја ли сум крива што имам крушководна форма на тело...и тој дел ми е поизразен...

На Hellobeautiful и Sar-Ste им се допаѓа ова.
  18. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.899
    Допаѓања:
    173.522
    Ништо материјално не сакам утре за роденден...
    Ги сакам само твојата прегратка .. твојот бакнеж .. твојот мил допир .. твојот ангелски поглед ..
    .... штета што нема да ги добијам ... по твој избор..
    Никогаш нема да ме разбереш .. може и подобро :(

На realGirl, Purplelilac, Gosh и 8 други им се допаѓа ова.
  19. Raketa

Raketa Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    510
    Kоја будала сум јас,страшно....тебе не можам веќе за ништо да ти замерам,не можеш ти да бидеш виновен за тоа што јас сеуште се надевам,уште верувам дека нешто ќе се смени.....а уствари се додека тебе не те заменам со друг нештата исти ќе останат....

На Purplelilac, Hellobeautiful, Rama и 2 други им се допаѓа ова.
  20. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Фала што ме потсети како беше чувството кога во исто време се смееш со солзи и мислиш дека секој момент ќе пукнеш, зашто не можеш да дојдеш до воздух од смеење :lol: :D
    Посакувам секогаш да те гледам така насмеан.
    :nod:

На realGirl, senjorita-v, joy1 и 3 други им се допаѓа ова.