Не е телефон за секого. Не не... Џабе имаш клаено кредит ако не го потрошиш на мене. И да, сакам да те видам. Многу сакам. Јави сееее...
ТИ СИ ГЛУПА ТУПА И НЕУПОТРЕБЛИВА СВИЊА ШТО НЕ ТРЕБА ДА ПОСТОИ НА СВЕТОВ, ЏАБЕ ВОЗДУХОТ ГО ТРОШИШ Како може да си толку глуп, објасни ми како? Беше на обука некоја?
Ѓубре сакам да се шегувам со тебе, ама добар си ми ги откриваш финтите. Те сакам ! А, да и сакам кога се читаме ко букварчиња.
За тебе немам зборови. Немам зборови ни да опишам колку те сакам... Срамота е и да кажам какви се женски лудости од мене си претрпел .... Јас без тебе не сум јас ... малку ми беше !!! Сакам да ти се мушнам во прегратка паккккккк !!!!!! Ми треба тоа. Ненаситно створење сум ама ....
фала ти за цела слобода што ми ја даваш ... Фала ти што бескрајно ми веруваш ... ветувам нема да имаш причина да биде поинаку Фала ти што наоѓаш прави зборови во секој момент ... Фала ти што се трудиш да ме разбереш колку и да сум неразбирлива Фала ти што си тука ... Фала ти што постоиш ... Фала ти што ме сакаш таква целата каква што сум, со секоја црта на моето тело, со секоја мана во мојот карактер, со секоја моја доблест и секој мој недостаток ... Фала ти за се. Те сакам неизмерно.
Гнасо една, како можеш вака да ми правиш?! Ауу и како да се лутам објасни ми? лигуш еден нема ова така лесно да ти пројде, има дебело да си платиш за ова.. а уште еднаш нешто слично и чао пријатно