1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Дојди си веќе :l:

На joy1, Carolin., IM.TMKQ и 5 други им се допаѓа ова.
  2. blonde17

blonde17 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2018
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    15
    работите се менуваат,нешто не е како порано има некој проблем?Биди искрен.:(
    Ама немам храброст бе девојки се правам ко се да е нормално и тој исто ама сеќавам дека нешто има со сила тука или па јас можеби барам многу внимание...

На IM.TMKQ му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Темава ја немав отворено и искрено кога ќе ја видев ја избегавав и да уште ќе ја избегавам.
    Оти пак се што сакам да ти кажам, ќе го пишам овде а не можам да ти го кажам в лице и цело тело и душа ми се ежи и се тресам цела за та работа али трпам дури некој ден не пукнам.

Искрено незнам што да ти кажам и тука е то лошото, оти на чоек ко ќе му стани сеедно за некоја работа е ладен и незнај како да реагира, Е така ти пријателе мој ја доведе оваа ситуација до тој степен што нема веќе коментар, што и да се кажи ќе биди едно големо е*ано ништо, а откај да знам дали тебе сето то те става во ситуација да го ставиш прстот на глава и да кажиш, Еј чекај ме чекаше даде се од себе и јас вака да и вратам.
    Но не сеуште те нема а искрено не вервам и поќе да те има.

Срамота, голема срамота за сите тие е*ани години кај што дадов душа и тело и припаѓав, пиев апчиња скришно никој да не ме види, и се смеев на цел глас сегде пред сите као се погодено во животот ми е, Али не пријателе, од ко се појави ништо не е поарно, а за жал можеше, али ти не го дозволи и не напрај ништо да попрајш една е*ена ситуација, да се извиниш и ќе ти простев, се ќе ти простев ко некоја глупача, иако не требаше, ме изваде од такт на неколку пати, ме изваде од патики, али ова ти е последно.

Е тука пријателе мој Ади веќе нема живци, а од кој бе пријателе? Од тебе, пријателе те нарекувам оти немам веќе збор како да ти се обратам, се она милото што ми беше, веќе не ми е, и душа ме боли и се кини и срце боли и се искрши на 5 милиони дела, али тебе очигледно ти е сеедно. Епа ко тебе ти е сеедно и мене ќе ми е, и криво ми е што ме направи една ладна и без чувства кучка, ќе си пукнам за то.

Фала ти ни што не ми честита роденден, то ми е најважниот ден од животот, фала ти за сите пролеани солзи ко некоја глупача, за секој повик што го чекав до сабајле, али ти се забавуваше со курвите и нормално беа поарни од Ади која се обиде да те напрај чоек, али јас бев курвата ороспијата кренатата во носот, е најболно од се ми е што никогаш не дознав дали имаше друга на солзите мои, проклета нека е дури постојам јас, али касно ќе сфатиш дека сите тие ти се гости и не ти носат добро во животот.

Не барав од тебе никакви луксузи, јас и ти во едно скромно куќаре, слога љубов и почит, и 2-3 дечиња да трчкаат низ то скромно куќаре. Жал ми е пријателе, сега сето то имај го со курвите, поарни ќе се од Ади секако :) не ме интересира ни кај си ни со кој си, не сакам да знам ништо ама баш ништо како да не си постоел ќе се прам цело време и ако ме прашат за тебе стандардниот одговор, Не знам!

Овде завршува една приказна која за жал можеше многу добро да ни донеси и мене и тебе, али се морало да биди вака, а ќе се сретниме еден ден, се надевам ќе бидам среќна со друг за рака, ќе ти се насмеам слатко од другата страна на улицата, и нека ти е криво оти друг ќе ме чува подобро од тебе и ќе ме сака онака како што заслужувам, а ти ќе се правиш како многу среќен да си и исполнет, а ќе ти горат и очите и душата, многу добро те познавам. :)
    Можи и да прочиташ, можи и не, а знам дека ќе прочиташ, т.е сигурна сум. Стави си го прстот на глава и размисли со ладна глава што и како понатаму.

Auf Wiedersehen! :hai:

На SunnyGirl2, IM.TMKQ, realGirl и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.537
    Допаѓања:
    55.314
    Требаше да си дојдиш уште три дена,ама требаше!
    Не мора да се враќаш,ама се повеќе и повеќе го губам трпението и доброто однесување кон тебе!
    А љубовта?заеби и љубов и се,ќе ја контролирам пак неа,да не речам ќе ја закопам длабоко,толку длабоко што нема да и текне дооолго да излезе на површина,исто како што беше досега ;)

На Dream-Girl, IM.TMKQ, realGirl и 11 други им се допаѓа ова.
  5. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.592
    Допаѓања:
    5.940
    Одвратен
    Контра ми одиш.
    Ми се гди од тебе. Не ти личи на ветувањата на годините.
    Марш у мајкината ти

На IM.TMKQ и Adi888 им се допаѓа ова.
  6. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.609
    Знам дека и ти приметуваш тоа што и јас :)

Ама си ќутиме и двајцата, може и подобро е така ..

На joy1, Purplelilac, IM.TMKQ и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.403
    Некогаш ме вадиш од такт. Аман веќе. Кај те најдов толку комплициран. Тоа тежок карактер не знам.
    :x:x

На IM.TMKQ, crazylady, Srcka $ и 4 други им се допаѓа ова.
  8. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Порано кога ке те видев,или го слушнев твоето име,осеќав чудно чуство убаво признавам.А денес,денес те гледам со жал и тага,криво ми е за тебе,криво ми е што засекогаш ме изгуби,но јас ти посакувам само убави работи да ти се случуваат во животот.

На Dream-Girl, Pandora-, Dadusicka и 6 други им се допаѓа ова.
  9. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Нешто во мене се скрши...:u:

На SummerGirl, IM.TMKQ, shining_star и 2 други им се допаѓа ова.
  10. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.198
    Знаеш, мислев дека те преболив. Дека ги заборавив тие зелени очи. И така е. До некаде. Една порака враќа се назад. Немам храброст за следна игра. Но, посакувам уште еднаш да повториме се. Нема да е фер према никого, но посилно е од мене. Би те побарала да знам дека нема да ме предадеш. Те оцрнив пред светот мислејќи дека полесно ќе ми е, а се што сакам е пак така да ми удоволуваш, пак да ме гледаш ко принцеза.
    Премногу добро беше нашето за да трае. Но, што би ти фалело да ми кажеш дека и ти го посакуваш ова?

На CoCoGiiiRL, IM.TMKQ, Adi888 и 4 други им се допаѓа ова.
  11. La.RagazzaMisteriosa

La.RagazzaMisteriosa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    477
    Допаѓања:
    10.844
    Ќе те заборавам ли некогаш?
    Ќе дојдат ли тие денови кога нема воопшто да мислам на тебе?

На CoCoGiiiRL, Gosh, SunnyGirl2 и 7 други им се допаѓа ова.
  12. Marija)

Marija) Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2018
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    907
    Те чекам на старото место. :lol:

На fallenangel, IM.TMKQ, Dadusicka и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.344
    Ајјј што си...ти...

На ЕденЧлен и Marija) им се допаѓа ова.
  14. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.699
    Иако две дена бевме заедно сега повеќе ми недостигаш. :|Пресреќна сум што те имам.:hug: Со тебе почувствував како е да бидеш сакана и почитувана. Не ми требаат пари, ниту голема куќа, ниту луксуз, ниту кола доволно ми е тебе да те имам. Доволно ми е само да сум во твојата прегратка и секогаш да имаме разбирање како и до сега. Премногу ми значиш, премногу се приврзав за тебе, премногу те засакав...Се би направила секогаш вака да биде како и до сега.:l:

На IM.TMKQ, Rama и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  15. La.RagazzaMisteriosa

La.RagazzaMisteriosa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    477
    Допаѓања:
    10.844
    Зошто бе пак ми се јави, зошто да дојдам што е тоа што имаш да ми кажеш?
    - Кога требаше да кажеш каде беше? Доцна е сега предоцна....

На Gosh, Purplelilac, IM.TMKQ и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Lilianna

Lilianna Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    3.725
    Никогаш немаше да го направам овој прв голем чекор да не беше твојата поддршка, љубов и внимание.
    Ок, и психијатарот има заслуга :D. Ама ти си ми столбот.

На Yowannty, Luminary, Purplelilac и 5 други им се допаѓа ова.
  17. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Секој ден си велам еве денес нема да размислувам или разговарам за тебе, ама јас повторно анализирам, копам по профили, барам нешто што мислам дека ќе ја среди ситуацијата или ќе направи да ми се врати надежта за нас.
    Ама не се враќа, лошо е кога имаш лажна надеж кога и таа се губи од ден на ден.
    Лошо е кога со сите се караш заради личност која не се замара со тебе.
    Лошо е и кога ќе ја нападнеш мајката со зборови, исполнета со бес заради тоа што се случи со тебе.
    Во што се претворив бе јас поради тебе? Монструм?
    Оди отепај се, преку глава ми е, доста ми е од кукање секој ден.
    Заслужувам подобро од тебе.

На Rama, La.RagazzaMisteriosa, carangigia и 3 други им се допаѓа ова.
  18. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.506
    Ти се налутив, се налути и ти, но не си легна без да ми посакаш добра ноќ.
    Никогаш долго нека не трае лутината помеѓу нас.
    Вчера намерно дојде за да се смириме.
    Лутината веќе одамна беше помината.
    И кај мене и кај тебе.
    Само копнежот по тебе никако не поминува.
    .
    .
    Денес ми фалиш.

На Yowannty, Luminary, Lilianna и 6 други им се допаѓа ова.
  19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Близина.
    Да дојдеш кога сакаш.
    Да те избркам кога сакам.

На fallenangel и Rama им се допаѓа ова.
  20. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Подобро и неможеше да испадне,мислев дека доволно те познавам,но сепак само погрешно сум мислел,јас тебе нит сум те познавал,а не ни сакам повеќе да те запознавам.

На Purplelilac, Rama, Marija) и 1 друга личност им се допаѓа ова.