Мачееееееееее фалааа што ме одбрани од тие невоспитани стринки...мореее невоспитан свет!! Обожавам кога културно ќе ги ТЕ САКАМ!!!!
Бравос, секоја чест за ова, се надмина себеси. А не е најтрагично што правиш глупости, лошо е тоа што овој пат навистина сеедно ми е. Не сум изнервирана, не сум лута тоа е лошо. Само те гледам како патетично суштество. Прениско падна златен. А мене таму нема да ме свлечкаш.
Мило пак ли заминуваш ни се одбројуват заедничките денови кој ќе трпи повторно разделба...........болно е!!!!
Пак си ја турив бе таа фотографија на профилот прва,оти ми се сака е за затоа оти мисливе само кај тебе ми се накај расадникот накај бутел ехеее... Нема-нема оп КЕНДИ на Т..... на профил .. оп пак нема-нема Кенди оп пак на Т..... на профил..ама изгледа јас повеќе ти го посетувам од што ти..
Сватив дека згрешив и на некој начин фала ти поради ова шо ми го напраи сеа пред малку пошо инаку немаше да си ги отворам очите.Пред некој ден решив да сменам некои работи да ја напраам врската најубава,и почнав да мењам некои работи и да те правам позадоволен,бев спремна со тебе и на крајот на светот да одам и се да напраам но после ова само ќе кажам дека ИЗГУБИ МНОГУ!НАЈМНОГУ!Ова беше најниското од тебе после она со концертот..Немаше потреба од лажење, ја изгубив довербата и ти си знаеш дали вредеше и за кој вредеше цел твој филм у овие два саати! Фала ти и сеа со сигурност можам да кажам дека од сеа она шо ќе добиеш од мене е: НИШТО!
Ако ти не ме насмееш - кој Ако ти не ме утешиш - кој Ако ти не ме гушнеш - тогаш кој Ја лечиш мојата блага хистеричност со твојата зен-аура, правиш целиот свет да добие малку смисла. Знаеш како се чувствувам, зашто ти си единствениот кој прашува и кому му е гајле. И да - имаш девојка која нема ПМС, има менструален синдром и е полоша од кога и да е!
Срце цел еден саат те чекам како некоја мома си,цел саат ти треба да се спремаш и да тргниш!!!!!!!!!!!!!!!
ммммм....затишје пред бура - осеќам! Биди мирен дечко, да не зажалиш не сум должна јас тебе да те трпам и сите твои понашања
Мажи ..Мајки Што би биле мажите без мајките , вашите мајки ...дури и кога ќе пораснете барате од нив да ви ги бришат гомната на овој или оној начин ммм...да оние што ги оставате зад себе мислев , на тие да