Веќее не да ми го "ИЗМИ" карминот од усните туку и хајлајтерот на носето а и пудрата ја излижа! На здравје мејкап вечера! Небаре анаконда си коа ќе зинеш
Знаеш да ме насмееш и кога ми е најтешко. Голема поддршка си ми Да барав ваков човек ко тебе, немаше да најдам. Ама ете, случајно ми се појави кога ми беше најтешко. Премногу сум благодарна, ко некое светло во тој период ми дојде - ме натера да продолжам и понатака. Секогаш ќе ти бидам благодарна за тоа. Те сакам
Денес сум многу плачлива. Ме нервираш оти ме игнорираш, љубоморна сум оти лајкуваш на другиама сеуште те сакам и ми фалиш. Сакам да те гушнам за да се смирам малку оти ти си лек за сите мои маки.
Значии ке полудам !!! На врв на лудилото сум ... Кај си ??? Што те нема?? Зошто вака ми правиш ?? Зошто не ме бараш ??? Зарем најде друга?? Зошто ме игнорирашш ??? Што правиш по цели денови што те нема нигде ??? Сигурно си со друга
ИдиотуууПодобро за тебе во најскоро време да се појавиш оти лошо ќе бидеНемој после да ми ренцаш. И како да те сакам ај?
Џабе одам на места кај што би можела да те сретнам. Тебе те нема. Само да ни се сретнеа погледите случајно, само уште еднаш да те видев негде... Како да те истерам од главава и да сфатам дека одамна завршивме?
Ти си ми најсјајна ѕвезда небесна. Да те немав... не знам како ќе го преживеев периодов....ќе си дојдам дома ❤️
Ах мој драги бивши кога ќе ми текне на тебе смеа ме фаќа. Пак ме блокна значиии, сакаше да видам, да се замарам и пак блок. Леле бе Живот није фер
Почнува да ми се гади од тебе.... Ајде,на добар пат си да те исфрлам од патетичново срце,време е веќе
Те исфрлив од мојот живот, те искоренав од моево срце.... Не ја заслужуваш мојата љубов... А толку се трудев... А толку те сакав...
Секој ден се повеќе верувам дека ќе стигнеме до целта,дека ќе успееме и ќе бидеме посреќни... Веќе почнавме од некаде тоа е најважно. Држејќи се цврсто за рака еден со друг ќе ги поминеме сите препреки кои ќе се појават - ти ветувам. Посилни сме од било што,ќе успееме знам дека веруваш и самиот во тоа
Те сакам бе, те сакам. Не можам јас тебе да ти бидам лута. Бидејќи те сакам најмногу. Те обожавам кога ти сум лута а ти ме гушкаш а јас зад грб се смешкам.
Добро бе, при крајот на врската, не ме рецкаше. Не те интересираше како сум, што правам, како ми поминал денот, ме избегаваше... Ти бев занимација кога ти беше досадно, кога јас специјално за тебе дојдов, ти отиде у кафана. КАФАНА човече. И пак трпев и ќутев и не се скаравме... Кога ми дојде преку глава, поточно ми дојде умот, те остаив цела недела да мислиш што сакаш со мене, не, те присилив да размислуваш како ќе ти е без мене иако ме тераше да ја остаам темата НАС на мира. Можда мислеше дека нема вистински да те тргнам од животов, дека ќе комуницираме колку толку. Не, маче. Моментот кога ти реков да имаш убав живот, јас те избришав од мојот. Барем пробав. И сега кажи ми, што потреба после скоро пола година да ми пишеш? Пак ти е досадно, па затоа пак те интересира како сум? Да, си пропуштил многу овие 6 месеци. Ништо веќе не е исто кај мене, многу созреав после тебе. Многу сум побрутална овој пат. Моли се да не осетиш колку...