неееееее те разболив,неееееее,несакам да си болен,леле што ти направив.гориш се те боли,скапан си-колку за утеха јас сум со тебе,те сваќам како ти е,исто ми е и мене,сеуште не сум добро оздравена,ај мило мое држи се мора да поминат овие два три дена настинка
Се надевам нема да се успијам Ќе ме разбудиш ти, знам јас , па ќе се доспијам во колата Ајде добра ноќ сега
Ај ќе те чувам ко резервичка додека да најдам некој поинтересен може? Е така да си знаеш, барем фер сум и ти кажувам
Фала на убавата ноќ, иако ме разбуди во 2 и кусур Не морало видиш ништо освен гушкање и топли зборови
Мистери инспирирана од тоа што го пишав во СДК, кога знам еден куп примери на мажи што се во врска а сепак флертуваат и си оставаат терен за да си имаат некоја резервичка за кога ќе пукне врската, ај се префрламе во совети од машка страна
Gde da krenem u ovom gradu ludila i gde kod skrenem, ovaj grad me ubija... Ti pored mene jer to je sudbina i drugi zele ono sto si uzeo Pravi si lopov,lagano mi srce kradesh Drugi ostaju bez nade..a ti VODIME ODAVDE....Idemo tamo gde drugi nisu bili gde smo slobodni za nas, gde smo jedno drugom bliski Druge su se pravile samo da bi ti se uglavile ti na te ribe gadish se...
Аааа ти си срце моее, ја сам твое, овај свет је створен за нас двојеее.... кад те пољубим јас се растопим, очи затворииим и полудим http://www.youtube.com/watch?v=UW6v0GC0HPg те сакааааааааам
Да бе да, порачувај на други да ме чуваат, е така од што многу ти збори устата сеа сите ќе зборат, а ја ке се нервирам, за ти да не сватиш погрешно.
Посакувам и годинава заедно да сме за мојов роденден,пусто ми е без тебе пустоооо,ама за среќа има скајп па барем ти го видов лицето и те слушнав како ми го честиташ роденденот и ми кажуваш колку ме сакаш.Те сакам и јасссссссс најмногу