Да немав добиено, оооо како ќе те дисциплинирав! Швалер низаеден! (Маживе се стварно прости суштества некогаш).
Еј ми иде да ти ја бапнам една вака за глупости кога се нервираш После ќе биде му ја скршија кичмата ..Смотан еден Жива среќа што ме имаш мене....Иначе кој ќе те опушташе
http://www.youtube.com/watch?v=A7iRaf1gaCg ноќеска дојди ми на романтика,усните твои да ми станат навика,растопи ме како свеќа јас и ти камо среќа
Едно гледање така кратко и криминалски ... Малку чудно... Украдени погледи и насмевки куп ... муабет полн со искрено смеење ... Едноставно будалесто забегано ненормално мрднато со секоја честичка во моето тело те сакам. Да дојдеш сега во моментов и да ме побараш за жена би ти рекла да. Мајке ми
Тоа што одбив да ти правам друштво не значи дека откажувам од тебе (како што мислиш ти) Па не ми се оди бе на гости кај луѓе што едвај ги познавам, тешко ми е да глумам ,,блискост,, со нив, и имај малку осет дека прв ден од Божиќ сакам во домашна атмосфера да си го иседам! И ај мисли што сакаш, јас како што знаеш тешко да отстапам од моето!
Добро, добро... Ти само не кревај. Да видам што ќе напрајш ко ќе ти дојдам таму за Василица. Мисли му ја. А ќе бараш, знам дека ќе бараш. И да си трезен и да си пијан ич немат да ми е гајле. И не знам кој лажит. Ти или другар ти? Ќе дознам мали. Се ќе дознам.
Срце а ти да не си ме лажел до сега? Да не ти е право име Јован Стефанович?Да не имаш пеено на Зведе Гранда?Да не си педер?м?
Е шо така и тоа баш на фотографијата што ја овековечи ТАА ноќ, можеби примети дека ми значеш нешто? Или чисто онака.... :geek:
Би му кажала дека го сакав најмногу и дека ми беше се во животот дека секош ке постои во моето срцее и дека никогаш нема да го заборавам дека искрено го сакав додека тој со мене само си играшее!
не сакам повеќе да бидам повредена не сакам пази што правиш ќе те изгорам дупло враќам после све синоќа само еднаш се јави на роденден ова она на 2 родендени ќе те уништам жими све ако мислиш дека можеш да си играш со мене ти уште незнајш јас со какви суштества се имам расправано незнајш или нека биди све ок или губисе абе нема некој денот да не ми го заеби дефинитивно...