Ма те сакам мило мое те љубам премногу и ептен ми е драго што ги немаш тие Тито стереотипи:Мора првото дете да е машко !!! Те љубиме со бебушот, а каков му е полот ќе дознаеме наскоро. И уште еднаш.... ТЕ ЉУБАМ СО СЕКОЈ МОЈ ДЕЛ ОД ТЕЛОТО !!!!
Се надевав дека денов ќе биде поубав од оној претходниот… Се надевав дека ќе биде малку поисполнет со чувства од вчера… Зашто вчера бев сама… Не бев со тебе… ...Не се видовме… Ми недостигаше… И сега ми недостигаш… Повторно сум сама… А сакам да сум покрај тебе… Да ме топлиш и галиш… Да ме припиеш нежно до своето тело… И како да сум мало маче да ме милуваш додека заспијам… А очиве и сега ми тежат… И сега заспивам за миг… Само да сум со тебе… Но денес не е тој ден… Не е од тие убавите…
Те сакам на сите можни начини, те обожаван заради твојата природност, многу си мил и морам да признаам у последно време си се разубавел
Би му кажала многу работи кога би собрала барем малку храброст... Би му кажала дека не го гледам како другар, дека ја сум како едно дисциплинирано кученце кое трчкара по него, дека не е свесен колку ми го разубавува денот, но и дека сум уморна да размислувам за нереални работи, продукти на мојата фантазија. И најмалку од се, сакам да го игнорирам, но зборовите просто не излегуваат... Можеби ќе му ги кажам овие работи... некогаш, не денеска
Првиот пат кога те бакнав ... сеуште се сеќавам ... Толку беше ладно надвор ама мене толку ми беше топло ... Без никој да знае На нашето место ... уживавме Бури... што ти не поминавме ... А до ден денес моето срце е уште кај тебе И твоето кај мене Си ги чуваме како да се стаклени Твојот глас е тоа што ми треба што ме смирува Твојот допир сеуште прави да полудам Твојот бакнеж сеуште прави срцето да ми заигра, да ми затрепери Во сред бакнеж насмевка ... Мојот лик во твоите очи ... Тој момент е безценет. Нашата љубов е бескрајна. Ги помина сите препреки и непријатели. Те сакам и пак Те сакам Искрено како што може да сака една душа Секој орган ми е исполнет со тебе ... Јас и ти ... Двајца а како едно ...
И кога си сега со мислите којзнае каде, во којзнае чии прегратки, јас останувам овде...и те чекам...ЖИВЕАМ ЗА МОМЕНТОТ КОГА СЕ ЗАПОЗНАВМЕ...
Си легнувам мило, ај утре ќе се видеме, бидејќи не можам веќе да чекам, ми се нанка, а и нешто настинатко сум, заминувам под ќебенце И те сакам највеќе
Мајмунеее баш се потсетував кога ме бакна прв пат колку бев збунета,вознемирена,срамежлива,среќна ма се ми поминуваше низ главата. Колку убаво ме фати за рачето и ме погледна милно и само ми климна со главчето. Ова вака не можам да ти го кажам па затоа тука ти кажувам. Се олеснувам
Би си скратила пола живот и би ги дала сите матријални богатства кои ми следуваат или сум ги имала, се би дала да не гледам како си одиш од мене... Зошто вака????
Срце денес е твој ден..СРЕЌЕН РОДЕНДЕН..ТЕ САКАААМ!!!! те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам ]те сакам те сакам те сакам те сакам И спремај се за утре ќе ти купам најубав подарок
Леле душа. Колку сакам само да те гушнам, да те стуткам во мене и да те галам. Да заспиеш знаејќи дека ќе те чувам дури не почни да влегува светлина да те гали исто како јас. Не сакам да се нервираш. Не ги сакам тие што те изнервираа, што ти ја направија вечерта ваква. Нема да ти кажам тебе, премногу е рано, премногу. Сакам да сум со тебе.
1. Скоро цела година немам никаков контакт со тебе....далеку од очи-далеку од срце.....хммм можеби 2. Незнам во каков филм си влегол, ама не си највечи е*ач у маало тоа 101%....ајде ќе седам од страна и ќе фаќам сеир, ама и ќе те реметам да си знаеш 3. Можеби бев пијана, а можеби и НЕ, можеби сакав да го направам тоа, а можеби у само те провоцирав (сликите се доказ дека не е се јасно ) 4. Ќе те видам јас пак тебе, а може и секој ден ќе се гледаме - работно како ќе ти одолеам незнам 5. Бидна што бидна со тебе, на пијано....ама на трезно ќе размислам дали ќе се повтори....особено откако гледам дека си едно детиште незрело кое сеуште си игра игри на компјутер и неможе да најде време за муабет со мене поради играњето 6. Нова надеж во новата година, храбро и директно настапи лајк ју а лот - ете така да си знаеш Тоа е се народе сумирано во кратки црти кое сакам да им го кажам на симпатите или повеќе од симпатии некои
Песнава може се да ти каже... Off in the night while you live it up I`m off sleep...I hope it`s gonna make you notice...Someone like me,someone like me http://www.youtube.com/watch?v=gnhXHvRo ... _embedded#
Така а? Ме чекаш? Аку аку. Кој чекал дочекал. Ќе ми те држам во неизвесност. Да видиш како ми е мене. Срце малооо...