Само да знаеш колку ми фалиш сега. Инаку во право си кога велиш дека ептен сум гушкабилна. Само да ми поминат испитиве, нема да ти се одвојам од прегратка. Спојлер
Нешто матиш. Почнав филмови да си правам. Кој знае што ми спремаш Се си мислам ќе те најдам пред врата после
Ми фалиш премногу Со душа чекам да ти се фрлам во прегратка. Да ме прегрнеш толку силно, и да уживам стуткана во твојата прегратка. Со душа чекам да го осетим мирисот твој
Единствено што ми е криво е што не те запознав многу порано, да те запознаев пак ќе беше ти тој кој засекогаш ќе биде само мој.Ама ако, имаме уште многу време да си живееме во љубов, и да бидме тука еден за друг. Знамм знамм дека и ти мислиш на тоа дека само уште тоа ни фали ама ќе го добиеме мил мој знам дека ќе бидеме најдобри родители, само тогаш кога ќе одлучи Господ!
Мразам бидејќи го гледам твојот живот од страна. Мразам бидејќи не можам да бидам до тебе, мразам што си толку далеку и мразам што морам да чекам. А трпението не е моја карактеристика. Мразам што секоја ноќ те мислам, мразам што ја чувствувам твојата енергија насекаде, мразам што постоиш во мојот живот. Ама е**но те сакам. Многу измешани чувства, многу немир, многу молитви, многу зборови кои чекаат да бидат кажани и многу дела кои треба да бидат направени. Вреди ли?
Не знам дали ова беше љубов на прв поглед или? Тој мирис и глас ќе ги памтам долго. Зошто дозволи да се заљубам во тебе?!
Пак пиши ми... глупо беше тоа што не ја прифатив поканата. Или јас да ти пишам? Зошто ми лајкнуваш слики од 92? Се надевам за нешто што можеби и нема да биде!