Teras isto onaka kako so mene ....i ne samo so mene,mnogu ne imalo...ne se kajam, ok e,skola mi e , najdobro ucam od sopstenite greski. A ti si samo edna golema greska
Во право беше, најубаво е вака да сме само другари. Барем знам дека никогаш повторно нема да те изгубам, затоа што не те ни имам...
Се трудам да те заборавам, и како воопшто да не постоиш. Се трудам да не мислам на тебе и на можеби пропуштената шанса. Знам дека да се потрудев повеќе околу тебе сега можеби ќе бевме заедно, но тоа е сега далеку од реалноста. Виновна сум знам. Но се плашев, се плашев од тоа како ќе биде, дали навистина ќе ме сакаш целосно и вистински. Се плашев дека ќе го видиш во мене она што јас го гледам, мојата несамодоверба, мојот страв. Згрешив знам, но сега си дадов време да ја исправам високо главата и да речам да доволна си ти каква што си. А ние пак ќе се сретнеме и можеби ќе бидеме она можеби.
Кога некој кажуваше муабети дека со некои личности премногу брзо може да се поврзеш и да се осеќаш као да ги знаеш предолго се чудев. Сега кога те запознав сфатив дека само не сум си запознала вистинска особа инаку можно било и тоа. Фала ти што ме правиш толку среќна и насмеана Ме радуваш и кога ми кажуваш дека се осеќаш поисполнет откако си ме запознал. И јас исто, изгледа беше тоа делче што ми фалеше да се осеќам комплетна.
Во последно време не можам да се препознаам самата, а ни тебе. Толку работи си ветивме еден на друг, а никој од нас не си стои на зборот. Двајцата ветивме дека ќе се смениме. Да бевме сменати, немаше сега да бидеме тука. Ти таму, јас овде. Сакам уште да ти кажам дека да имав избор ќе го одберев тоа што мислам дека е најдобро. Да имав шанса ќе ја искористев. Да можев ќе се жртвував. Доста е со твоето себично однесување - зошто еднаш не размислиш како е да си во моја кожа и дали јас можам да си дозволам да правам избори како тебе? Ова ми тежи да ти го кажам. Толку работи сакам да ти изнакажам, ама не. Подобро е вака. Секогаш слушам "кажи ми, мила што те мачи?", а кога уста ќе отворам веднаш се покајувам. Не одбрав ваков начин на живот. Не одбрав да немам поддршка од никој за ништо и да бидам обвинувана секој ден за глупости. Ми ги знаеш сите проблеми, еднаш не си знаел да ме смириш. Затоа можеби е подобро вака. Ти таму, јас овде.
Ете затоа секогаш ќе се осеќам дека ја и ти колку и да сакаме, не можеме да победиме во ова. Ти имаш свој свет, ја мој, еден во друг не припаѓаме, превише различни.. Да се свестиме навреме дур не е касно, џабе е вака.. ова не е љубов. Не треба да боли вака, не треба да ти ги трпам твоите грубости.