http://www.youtube.com/watch?v=GpDOtd6ByjI You'll always be my baby I'm always thinking of you baby yeaahh Touch me in the morning and last thing at night keep my body warm baby, u know it feels right take it a little higher i'm taking it too tell me what your feeling i'll feel it with you Come a little closer make sure i'm looking up heal me with your loving i need you so much... Хмммм
хехеххе гледаш дека не боли коа пишуваш порака на фб? срце убаво си ти, е така, ама после пораките доаѓа друго, така да знајш
На некој свој чуден машки начин успеваш да ме разнежниш... На некој свој чуден машки начин успеваш да ме разбереш... На некој свој чуден машки начин успеваш да ме насмееш... На некој свој чуден машки начин успеваш секојдневно да ме привлекуваш... На некој свој чуден машки начин успеваш секојдневно да ме потсетиш зошто те сакам... На некој свој чуден машки начин успеваш да бидеш причината за мојата среќа... А, јас на некој свој чуден начин те чувам, се грижам за тебе, те посакувам и те сакам Начините можеби се чудни, но резултатите се одлични Ти благодарам
Добро кај си? Кај си загинато? Знајш колку ми фалиш? Знам дека не знајш. И гледаш не ти се љутам, а можам да ти се наљутам ама не сакам.
Уффф ама ме нервираш мајмун еден! Не сум јас алоооооо!!!!!!Што треба да направам за да ти докажам!Не заслужувам да се нервирам а ни крива ни должна сум!
Еден бакнеж и магија се стори мојто срце капија ти отвори...!!!!!!!!!! аххх проклет да е тој 15-ти тој датум....и твоите .... сега само ке те сонувам,а ти далеку и само ќе се потсетувам на мршшш!!!! па и женска си фатил....пу ич да не идите ( I`m a devil at this moment)
Кога ќе дојдеш маста има да ти ја извадам. Нема да знаеш што те снашло... Ах само да влезеш низ вратата...
Абе шо мислам јас....ти си фраер од пелени..строго недостапен http://www.youtube.com/watch?v=pCCEJvcm ... re=related
те сакаааааааааааааааааааааааааааааааам те сакааааааааааааааааааааааааааам те сакаааааааааааааааааааааааааааааам те сакаааааааааааааааааааааааааааааам те сакаааааааааааааааааааааааааааааааааам те сакаааааааааааааааааааааааааааааааааам најмногу те саааааакаааааааааааааааааам те сакааааааааааааааааааааааааааааам доволно е се,само те сакам и биди ми маж, ништо друго не би ти кажала
Пет филма,ние двајца,голем кревет,подвезици и палавштини,ете тоа имам за тебе! К** ти е,двор ти е,кој е ко тебе! Ортаче мое!