Што и да правам во моментот, помислата на тебе ми е таму некаде, ми го прави умот поубаво место. Ти си сѐ најубаво што сум барала и замислувала во еден сакан човек. А уште толку мил те прави скромноста, тоа што не си ни свесен колку си прекрасен... Колку сум само среќна што те најдов... Tu quanto amore dai? In cambio niente vuoi Nell' attimo in cui sei Purezza e fedeltà davanti agli occhi miei...
I never meant to leave you hurtin' I never meant to do the worst thing Not to you 'Cause every time I read your message I wish I wasn't one of your exes Now I'm the fool Since you been gone I've been dancing on my own..
Знаев дека не треба да одиш. Се сеќаваш ко ти реков? Не, ти замина, замина да пробаш, да видиш како е во другите земји. Јас сум таа лудата што остана Мк, нели? Те предупредив дека е многу тешко иако не сум била надвор да работам, само се преселив во главниот град. Ми рече ти ништо, не знаеш, не си работела надвор. Ајде по твое. Те предупредив дека ќе ти недостигаат твоите, ќе ти недостасувам јас и дека во животот е битно да си покрај оние што те сакаат, се бројат на прсти. А ти, што направи? Замина. За жал, не ти се погоди местото жалам. Знам дека ти е тешко, не дека немаш друштво, но и самиот кажа дека не е тоа, тоа и дека секоја секунда би заминал на друго место, нова работа..и сам рече уште овој пат ако се вратам Мк, не одам никаде повеќе... Ме остави мене сама ( се погоди ни да се поздравиме кога одеше). А, кутри родители што прават,те мислат ко мене секој ден како си. Не знам што ти е последно врме, многу стана ладен.. Се надевам дека ќе ја научиш лекцијата дека не се важни тие парите по кои трчаш да ги заработиш. А, можевме и тука, ти понудив ... Да те потсетам дека ќе направиш 34 и треба трезвено да размислуваш..
Ми треба време без тебе. Не можам да дишам. На работа ти, дома ти, секаде ти. Многу те сакам, ама морам да одморам. Сакам да ми фалиш. Сакам да копнеам по тебе. И сакам да те сменам. Ама не можам. Тежок карактер си, и се обидувам да те научам, да те разберам, да те прифатам. Ама некогаш ми се спојуваат сите жици, ко денес, и ни ми се зборува, ни ми се јаде, ни ми се пие. Остави ме да одморам. Да ќутам. Да мислам. И пак да те посакувам.
Толку убав почеток, толку убави мигови, толку возбуда, а јас сепак ќе те паметам по песнава: Џабе не рекле: ,,Толку бил лош крајот што забораваме колку убав бил почетокот". . . Нека биде ова последна помисла на тебе. Време е за продолжување и нов старт со поубав крај.
Во последно време кога ме гушкаш или масираш, се осеќам како да си уплескал нешто па сакаш да се извадиш да покажеш внимание еднаш во 100год не е доволно
Убави моменти имам со тебе, признавам дека на почетокот малку се сомневав во твојата љубов кон мене, и мојата кон тебе, но сега крвта ми врие ко тинејџерка луда од љубов. Совршен си или блиску до совршенство, тука некаде измеѓу, фул пакет си иако не мислиш така. Те сакам.