На одмор си...сликан со другар ти,а од долу редица коментари каде ви е понежниот пол? Имаш ли некоја? Не ми беше сеедно кога прочитав како враќате коментар дека понежниот пол не сакал да "влезе во кадар".... И зошто се почувствував така некако чудно? Јас и ти одамна завршивме.... Мило ми е што си на одмор таму каде што требаше да одиш уште кога имаше 26 години...ех колку години поминаа од тогаш,како вчера да беше се сеќавам на твоите планови за тоа лето... Јебига,некои работи порано или подоцна се случуваат... Само ние останавме заробени во минатото.... Знаеш,после се што ми направи,не заслужи да те сакам толку многу,а те сакав,дури и повеќе од себе...понекогаш,кога наидувам на разочарувања,си велам ти и најдобар си бил досега од сите.... Ха,иронично...не си бил,ама срцето ти прогледувало низ прсти за се... Еден беше и остана...остана на дното некаде...
Тикво .. Во животот луѓето што ми се битни и за кои се грижам се бројат на прстите на едната рака. И сама знаеш колку си ја ценам мојата доверба.
Какво срце треба да има човек за да не сака да те симне на дното кога ти веќе оддамна си го турнал во бездна? Како моево, така? Знаеш дека можам во секунда да ти ја расипам "љубовта" која ја делите, ама исто така знаеш дека под ниту еден услов тоа нема да го направам. Не живеам јас од туѓи падови, туку од сопствените подеми кога ми е најтешко. Го знаеш она: Rise like phoenix. Ќе бидам јас добро. Се навикнав на тоа да добивам вакви удари и повторно да се издигнувам. Само знаеш што е најсмешно?! Тоа што го кажа, дека изгледам како да сум те заборавила и како да сум среќна, па немаш поим колку си во право за тоа. Посреќна сум од тебе, тоа е сигурно затоа што јас не глумам љубов на друга личност, не влегувам во врска додека не се почувствувам подготвена да се посветам онолку колку што заслужува секој кој ме сака. Мора да е многу бедно чувството да си во врска додека од глава не ти излегува личноста со која си завршил дури пред 3 години. И после оваа врска ќе оставиш зад себе уште една измачена душа која те сакала, а згора на се ќе се чувствуваш повторно празно, неисполнето. Ма нека ти биде ..
Што ми дојде бе ноќеска на сон во такво кошулче? Да ми е срам што те познавам од другите луѓе што ги сонувам...
Не знам дали примети вчера, ама цело време не можев да си ја тргнам насмевката од лице. Бев толку среќна и возбудена како првите денови кога излегувавме.Толку и очи не можев да тргнам од твоето убаво мило лице. Уште малку ќе бидат две години, а секој бакнеж го доживувам како првиот пат. И те молам немој следен пат да касниш. Вчера ме налути малце, ама ти простив дека беше твој ден.
Jas odamna imam problem so srceto.Zatoa sto ti si tamu.A znam deka nikogas nema da bides moj.Nitu pak nekogas ke se sretneme. Znaes li deka so godini nemam drug poglednato.Nemam nikoj posakano kako tebe sto te sakav. Znaes li kolku mi bese tesko da ja prifatam vistinata i da odam. So godini te mislam.Kako izgledas?Sto pravis? No koga na celata taa slika ke gi dodadam niv,se se gubi. Ke go pocituvam tvojot izbor.Duri i vecnost da pomine nikogas nema da dozvolam da me vidis.