Секој ден чекор подалеку си од мене.. немој да одиш предалеку, сакам барем да можам да те гледам ... ако некогаш не можам да те допрам
Е досадна станав, сакам да се земеме. Сеа само ко ќе го погледнам знае што мислам и сакам да кажам ... се воздржувам да не праам муабет на оваа тема. Досадна сум, нема да се изненадам ко ќе се случи да ме запроси од шо толку зборам Ама решив веќе да не кажувам ништо.
Ме усреќуваш и со ситници. Горда сум што те имам тебе. Човекот за кој мислев нема да биде мој, ми припаѓа целосно. Среќа.
Таа nerd жичка во тебе е една од причините што ме привлекуваш толку Посебно си ми шармантен кога филозофираш, па и со British English фрази You make me wanna learn how to say I love you in every existing language
Не се тоа тажни очи мило.. Тоа се разочарани очиња.. Ама се оправаат.. поради тебе мора да се подобри
Залудно е да се трудиш да вратиш нешто што поминало... Ете во право беше дека се поминува, почекај... ќе ти помине и тебе... можеби
Мечак, ме изненади што си се јавил сам да прашаш и не чекаш само од мене иницијатива... И да ме частиш едно летање со параглајдер сакам, знам дека нема, ама заслужив.
Иако психава ми е веќе отидена на најлошото, дур не бидат резултатите ќе ме мава мене нервоза. Ама единствено светло периодов си ми ТИ Знам дека со тебе ќе се смирам, знам дека ќе се препуштам и ќе уживам. Можеби нема многу, ама психава колку толку ќе ми се смири, оти до мене ќе си за скоро. Те сакам
Копнеам по моменти кога ќе се стопи оваа далечина, повеќе измерена во околности отколку во километри... Колку би сакала да ми заспиеш во прегратки... my sleepy sweetie Не можам да престанам да пишувам за тебе, ме инспирираш... и ептен лигава ме правиш tho 
Сакам кога се смееш при секој мој обид да бидам романтична . Ти ја сакам фацата што ја правиш секогаш кога правам глупости. Сакам кога двајцата се понашаме како да имаме по 10 години . Го сакам она наше играње пред телевизор и пеење во кола колку што не држи глас . Сакам кога лежиме еден до друг и кога случајно ќе те фатам како ме гледаш, а ти веднаш срамежливо ќе ги затвориш очите . И јас те гледам тебе . Сакам да те сакам, сакам да ме сакаш, сакам да се сакаме целиот живот, my sun & stars .
Цела исполнета година со патувања, како за мене така и за тебе. Ти низ светот, јас низ нашава Македонија. После цела година, едно патување не донесе на исто место, во исто време, на местото на злосторот. Те видов и се заљубив повторно, по не знам кој пат и ќе живеам и патувам уште година за пак да те сретнам, на исто место, во исто време. Чувај се каде и да си, живеј по свое и сети се на мене кога лето ќе дојде
памтиш ли кога лежевме на плажа со мало фрижидерче полно со ладно пиво ..кикиритки и до нас преносно мало радио?И останувавме таму дур не изгрее сонцето и се смеевме ко ненормални на раб кои само нам ни беа смешни
Oна твоето "Се' ќе биде во ред мила" макар и кога ќе ми пишеш само, ми влева некоја надеж за во иднина. Кога ме прегрнуваш толку цврсто, ме потсетуваш дека не сум сама, те имам тебе... Како успеав да сретнав толку добра личност?