Ти кажал некој дека си опасен политичар? Се надевам кладбата ќе биде во твоја корист (зошто така е најдобро), иако сум по малку скептична. Имаш одлична мотивација Ако успееш секоја чест Спојлер а мене ми настрада газето
Абе ти не си нормален Леле човек со тебе се ќе слушне. Добро е што малце ти проработе мозочето нели? Те сакам будала една.
Добро добро знам дека се нервираш кога сум недостапна,ама па сварно ми се испразни батеријата Ама и така нервозен ме сакаш?Нели?Нели? Ооо срце мое
До среда сум тука гледај прај шо че прајш побрзо само !! Оти од ко че си заминам нема после ништо....
абе воле едно, кај се најде ти да ми се појавиш во овој живот пред очи а? вчера кај тебе дома беше интересно, и смешки, и бакнежи, а денес те нема ни да пишеш ни да се јавиш а замисли да се случеше она што сакаше да се случи, што ке беше тогаш??? па... ништо јас ке се оддалечев од тебе и туто финито и ете зошто јас тебе не те засакав ко ти мене, хехехе. малечко слаткичко воленце (едвај чекам да поминат 2 месеци, олеснителна околност поминаа 7 дена заедно вчера) ке издржам некако, храбра сум јас, ама после хехехехе АСТА ЛА ВИСТА хехехехехе.
Gonna take you in the room sugaa lоck you up and love for days We gonna be rocking baby till the cops come knocking!!!
хахахаха ми враќаш инаетче едно ??? Е затоа нема да се гушкаме вечерва а па ни под точка разно не доаѓа во предвид да правиме нешто повеќе Иако ако евентуално се решам да излезам знам дека нема да одолеам ... Ееее во дилема сум Ма каква ти дилема. Одам јас да се смеам и да уживам.
Убаво учите со колешката, па баш вие сами останавте а? Ке пукаат 10ки..? Ако мило, ех па знам како е, и јас си имам колеги ке си ги викнам да ми покажат нешто, или јас нив да му покажам да се дели знаењето.
достаааааааааа веќе кути за нашиот договор ролерки наспроти ............................. хехехехе да не те боли глава ако барам да се исполни те сакам
Смо би ти ги кажала овие неколку делови од песнава I'mma get a little crazy Get a little crazy, baby Come on rude boy, boy,can you get it up... Giddy up Giddy up, babe.. I wa-wa-want What you wa-wa-want http://www.youtube.com/watch?v=e82VE8UtW8A&NR=1
Кога тогаш ќе бидеш мој, не се брзам јас good things come to those who wait Продолжи да ми делиш комплименти, ми одговара