Имам чувство дека колку повеќе слобода ти давам толку повеќе си мој. Ова што го имаме сега ми е среќа. И сакам да трае. Не до бесконечно. Дупло бесконечно. Душа ми си...
Од што ме изнервира толку и то со педерски работи жими се ти кажувам сакам да те најдам и 2 бокса да ти учукам или бар да ти се јавам и у три лепе да те отерам ама попрво крв ќе проплукам ама не ти паѓам на провокациите. Ако утре те видам по некоја случајност два збора ако ти кажам да цркнам.
Фала ти што вечерва ми го поправи расположението од "" до ""... Мислев дека ќе полудам. Не знаеш колку ми значи. Ама нема да ти го нагласам тоа, да не кажеш после се лигавам ова, она... 3 саати допишување, 34 мин. разговор на Вибер и 20мин. гледање на камера. 200 и кусур километри ништо не ни можат!
Не мислев дека ќе те засакам толку многу за толку краток период. Ме исполнуваш, ме смееш, ме ислушуваш и критикуваш за мое добро иако некогаш знаеш да ме извадиш од памет, ама пак си ти мојот човек од соништата, моето совршенство, мојата љубов, моето се.
Секогаш кога се наоѓам пред тежок испит зададен од животот, кога сум разочарана од нешто или едноставно не ми е денот погоден, се сеќавам на твоите зборови кога ми ги кажа кога најмногу ми требаа: - Запамти дека некогаш победуваме, а некогаш учиме... ама НИКОГАШ не губиме. Не си свесен колкава мотивација ми даваш... општо за се.
Немаш појма колку ме израдува кога ми кажа дека сум ти влијаела ептен позитивно и сум те мотивирала за да се трудиш и да учиш за да ги положиш сите испити. Ајде, можеш ти, после заедно ќе славиме на твоите успеси
Mislam deka ke se zaljubam vo tebe,a dali nekogas ke bideme zaedno ne se znae,kolku si ubav,lele,samo se nadevam deka i jas ke osetam eden den kako e da bidam sakana i ceneta.