Не можам да сфатам како за некои работи се смееме и пукаме сеир, ама кога истите ситуации ги гледаме кај твоите другари, одеднаш не е смешно, и тогаш ситуацијата е нормална и ОК. Па уште и твоето понашање - е што де, што имало чудно, па кажи мутави се и да се посмееме како за се' друго! Што ги браниш у такви ситуации, не е дека ми е гајле за нив, туку ми личиш на лицемер, а тоа го МРАЗАМ!!!
Море ми доаѓа сафрите да ти ги кренам и да ти кажам што планирам да правам следно, ама те нема. А баш сакам малку да ти ја разбудам фантазијата, по секако знаеш филмчиња да си правиш.
срце мое мало сакам да ми те гушнам сакам да те видам ми недостгаш неможам да чекам до јули ми трбаш сакаммда ми те гушнам!!!!
Deka te fativ kako gledas vo ubavata srbinka so plavi oci dodeka bese so mene i znam deka te potseti na nekogo...ti se lutam
Па мило паааа, сакав уште да седам со тебе, стварно кога сум со тебе времето лета, аххх, не несакам да се зезанам пак, те молам успори малку, нееее не сакам да се заљубам, се е така розевко, аххххххх божеее што ми ееее ај одам да спијам ти срце журкај се ама затоа утре ке те будам
Ти кажав ! Ти кажав те сакам ! Што уште треба да ти кажам ?? Што уште треба да направам за да бидеш мој?
јас кого би сакал ако не си ти и со кој би делел бол и радости....во овој живот и во сите претходни најубавото што ми се случило си ти ТЕ САКАММММММММММ
Ехх зарадии НЕА поради која помислив дека лажеш, заради неа почнав да ја губам довербата во тебе , ама не се разочарав имав претчуство.Ја открив и сега знам каква е само го потврдив тоа што сумљав за неа, ама сега вака сигурна, ќе те ставам на испит па да видам дали ќе го положиш, а ТаА Е само обична скитачка (со право го викам ова никогаш дома не се завртува) па уште пробува да ни го растури другарството.Знае дека може да прерасне во љубов.Кога не би постоеле луѓе како неа животов ќе беше поубав.Се надевам дека виде каква е и извини што не ти верував (иако и за мала ситница знам да се налутам).
ме нервираш. Хм.. изгледа дека ме разгали и јас се научив на поубаво од убавото. како и да е - вечерва си мој
Не знам што да кажам..предобар си,те најдов тоцно во моментот кога ми требаше нешто ново,неочекувано,убаво,мило!Сакам ова да потрае уште многу долго...не знам,ама стварно ми се допаѓаш!