тапчо еден на пола сат на заминвање за софија дојде пред врата да се правдаш не ти се лутам бе неможам да ти се налутам ај шибај почнуваш да ми недостигаш од 2 недели излегување (ама пак секој ден се гледаме бе)
Колку само знаеш да ме изненадиш Ми викаш ќе спијам и јас таква зачудена дека нема да ми честиташ прв роденден и оп ти си си го навил алармот за да ми звонеш. Фала ти мајмуне мој Фала ти затоа што си поинаков од другите и затоа што никогаш не зборуваш туку секогаш покажуваш со дела , а тоа е она вистинското. Единствен си ти !
Божем песна ќе ти порачував, ама и без порачка ја пуштија... http://www.youtube.com/watch?v=NdYWuo9OFAw
Вајлд друга порачај му Јас би му кажала дека е кретен, а всушност на кого се однесува ова ? Ма, не можам да се одлучам, се двоуам , дали на тој или на тој, абе сите се кретени. Би сакала ама еден кретен да е мој и тогаш сигурно ако заслужи не една песна , пет песни ќе му ги посветам КРЕТЕНУ ЕДЕН, ДАЈ НЕКОЈ ЗНАК, ДОСТА ПРАЌАШ САМО СИГНАЛИ !
Една девојка од форумот ме натера да ги читам старите мислења ... ееее што се не сме поминале ... ... сме си ја чукале главата за глупости... јас дете детенце будалесто и мрднато во главчето ... ти уште повеќе... Човек понекогаш работите што не му се допаѓаат ги заборава ... ги брише како да не ни се случиле воопшто ... Сега ми текна на солзите на кавгите на глупостите на дерењето ... Ееее будалче од кога тоа не сме го имале ??? Дали тоа пораснавме? Дали сме свесни што сакаме ? Дали знаеме што ни треба? Па нормално дека да. При очи слепи сме биле ...... не сме разговарале ... два животи и две срца патеа ... А по толку време пак .. веќе една година и 10 месеци уживаме ... добро со мали караници во кои јас знам т.е пробувам да се контролирам себеси,пмс,хормони,циклус и се по ред... Научив да не слушам туѓи мислења ... научив да те сакам уште поискрено ... научив да ти верувам и да не бидам замарант ... Враќајќи го филмот ти заслужуаш и многу повеќе ... Зачудувачки е фактот што се еден човек може да напише во момент на нервоза ... баш затоа и ги кинам листовите на кои ги шкртам чувствата.... Но овие постови тука кои сум ги редела ... не се бришат ... претставуваат еден вид потсетник ... Не се каам ... ако не грешев немаше да научам ... ни да се сменам ... ако не грешеше немаше да сфатиш што ти значам јас ... Можеби сепак тоа се случува кога торнадо се сретнува со вулкан. Два бика ... толку сме исти а толку различни .... Сепак се сложуваме перфектно ... Се надополнуваме... Се поддржуваме ... Си помагаме ... Се разбираме... Се сакаме ... на таков искрен,детски а толку возвишен и сериозен начин ... срцето ми е полно и целосно ... зарасна секоја рана ... скоро е зараснато и твоето ... Сега ... вака ... Свесно размислувајќи ... Не би те менувала за никој ... Те сакам со секоја твоја мана ... како и ти мене ... многупати си докажал ... и сум докажала ... простими ги испадите понекогаш ... девојче сум тоа е нормално ... таа трошка сомнеж ... За ништо не би менувала еден момент поминат со тебе ... додека се гушкаме цврсто најцврсто .... и ке се погледнеме во очи ... нема потреба од зборови јасно е се ... Сакам што со тебе и тишината ми е пријатна и убава ... Сакам што со тебе имам се ... Сакам што те сакам ... Сакам се да остане вака ... Ти се предадов цела ... Со срце и тело .... а исто и ти ... Поврзани сме ... не всушност како едно сме ... Кога би се раздвоиле не би функционирале ... Те сакам. На мој сопствен начин... Магично лудо весело разиграно будалесто ми е срцето ... чудно е тоа што кога и да се подкараме за време од првиот бакнеж после кавга двајцата трепериме ... Да да мажу силен осеќам ... Знам ... не можеш да скриеш .... За крај ... извини вечерва што не излегов ... ама си зборевме на телефон ... Добра ноќ теле едно. Те сакам. и те гушкам ... знаеш ... онака како што знам само јас ...
Obechat chu, prevarit chu doletit chu, poludit chu .. Ljubit cu te necu stati ,dok ne kazes glasno TI SI MOJA! I na kraju kad ti kazem VOLIM TE Neveruj mi LAZEM TE!!! Tako ti je mali moj kad ljubi...Мисс
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BJ71hF2QF9s?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BJ71hF2QF9s?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Ако после сево ова мангупарење го напрајш она што слушам дека можеби ќе го напрајш, да знајш дека ќе јајш шамар. Чисто из љубави. А можда и јас ќе напрам нешто неочекувано.
Аххх како само ме извади од памет денеска, сашта си помислив будало една!!!!! Ако не ме задржеше толку ќе ти беше од мене! Знаеш дека не слушам оправдувања. Ќе се заебам ли што ти верувам? Се надевам не!